Arvokilpailut

Tulosta

Osku pisti Carstenin ulos

04.12.2017

Osku Palermaa aloitti masterspelit vakuuttavasti, voittaen Tanskan Carsten Warming Hansenin suoraan 2-0. Kaikki miesten ottelut ratkesivat kahdella sarjalla, mikä on hyvin harvinaista.

Osku Palermaa oli hyvässä vireessä heti. Ensimmäisen sarjan toiseen ruutuun tuli 4-9 reikä, josta tyhjä, mutta neljällä kaadolla hän tuli peliin mukaan. Carsten Hansen ei tuplaa pidempää jonoa saanut ja teki vielä tyhjän 2-7 reiästä. Osku voitti ensimmäisen sarjan 225-203.
Toisen sarjan Carsten aloitti triplalla ja johti hetken. Osku pudotti kuitenkin aloituspaikon jälkeen kuusi kaatoa ja johti kuudennessa ruudussa 31 pisteellä. Siitä Carsten naapisti triplalla hieman pois, mutta viimeiseen ruutuun hänelle jäi kaatojen jälkeen neloskeila ja Oskulle riitti puhdas ruutu voittoon. Sen hän kaadolla teki ja vei pelin 2-0 tulokseen sarjan 246-237 voitolla.

Ainoa ruotsalaismies mastersissa, Pontus Andersson taipui Chris Barnesille, joka aloitti ensimmäisen sarjansa kymmenen kaadon jonolla. Näin länsinaapurimme jäi näissä kisoissa ilman mitalia. Edellisen kerran ruotsalaismiehet jäivät ilman mitalia MM-kilpailuissa vuonna 1971 Milwaukessa.

Seija Lankinen

MM-sivulle


« Palaa