European Bowling Tour

Tulosta

Palermaa putosi, Hiltuselle naisten B-finaalin voitto

07.01.2018

Tukholman AIK turnauksessa ei Osku Palermaan tahti riittänyt loppukilpailun kolmannessa vaiheessa, vaan noutaja tuli. Lohdukkeeksi suomalasille Eliisa Hiltunen voitti naisten B-finaalin.

Osku Palermaa oli hyvissä asemissa hakemassa jatkopaikkaa AIK:n loppukilpailussa. Hän oli kakkosvaiheen jälkeen kahdeksantena, eli juuri viimeisellä jatkopaikalla. Neljän sarjan tulos laskettiin edelliseen kuuteen sarjaan mukaan ja siitä siis kahdeksan menisi jatkoon. Homma ei kuitenkaan lähtenyt kunnolla kulkemaan, kolmen ensimmäisen sarjan lukema 670 pudotti Oskun jo melko kauas. Viimeiseen sarjaan hän sai enää 186 ja päätyi sijalle 13. Kisan tulostaso oli niin korkea, että jo 220-sarjalla jäi kärjestä jälkeen.
Kymmenen sarjan jälkeen kisaa vie Malesian Shalin Zulkifli 2473, toisena on Jesper Svensson 2424 ja kolmantena Puolan Daria Pajak 2368. Kahdeksan sija vaati 2313 ja siitä Palermaa jäi 51 pistettä.

Monipolvisessa kilpailussa li järjestetty myös joukko B-finaaleita, naisille, junioreille, senioreille ja alle 200:n keilaajille. Naisten B-finaaliin pääsivät Eliisa Hiltunen ja Peppi Konsteri. Kuusi naista keilasivat viiden sarjan round robinin 20 pisteen voittobonuksin. Hiltunen voitti viisi matsiaan ja otti mukavan voiton tuloksella 1273. Kakkonen oli Latvian Diana Zavjalova, 1239. Konsterin tasainen päälle 200 tahti antoi kaksi voittoa ja viidennen tilan tuloksella 1120.

Pekka Korpi

Järjestäjän tulossivulle

 

 

 


« Palaa