European Bowling Tour

Tulosta

Bernice Lim vei AIK:n

08.01.2018

Tukholman EBT-turnauksessa Singaporen Bernice Lim yllätti loppuottelussa vahvan kotisuosikin Jesper Svenssonin.

Porraspeleihin Jesper Svensson raivasi tiensä ykkösenä ja jäi odottamaan vastustajaa kahden aasialaisnaisen välieräottelusta. Loppukilpailua pitkään hallinnut Malesian Shalin Zulkifli oli edellisessä vaiheessa pudonnut kolmanneksi ja jäi myös tässä ottelussa altavastaajaksi. Singaporen Bernice  Lim oli puolestaan kahdella mahtisarjalla varmistanut porraspelipaikkansa ja ohittanut Zulkiflin. Välierä oli tiukka, mutta pistein 226-220 sen voitti Lim, joka eteni loppuotteluun.

Finaalissa oli vain yksi suosikki, vasurikauhoja Svensson. Vaan toisin kävi. Ottelu oli todella tasainen, Svensson kaatoi yhden keilan enemmän, mutta se ei riittänyt kun naisille annettiin kahdeksan pisteen tasoitus. Lim merkittiin voittajaksi pistein 240-233.


Ballmaster Openiin on tulossa kova sakkia,, sillä AIK:n kahdeksasta parhaasta kuusi on ilmoittautunut mukaan. Lisäksi loppukilpailussa hyvin menestyneitä Singaporen ja Malesian maajoukkuepelaajia on mukana monta muutakin. Ja tähän päälle vielä amerikkalaiset jne…

Pekka Korpi

AIK:n tulossivulle

 

 


« Palaa