SM-Liiga

Tulosta

Miesten SM-liigakaravaani viikonloppuna Lahdessa

23.01.2018

Joulut juhlittu, vuodet vaihdettu, ja on aika palata valtakunnansarjoissakin jälleen SM-liigan pariin. Miehet jatkavat turnaustaan tällä kertaa Lahdessa viikonlopun mittaisella kierroksella. Pelit käynnistyvät lauantaina klo 11 ja sunnuntaina klo 10.

Lahden Keilahalli

Tällä kierroksella vuorossa on jälleen ”mies miestä vastaan” -pelitapa. Viisimiehisjoukkueen jokainen jäsen keilaa omaa sarjaansa, ja pelijärjestyksen mukaisesti samalla järjestysnumerolla pelaavat mittelevät toisiaan vastaan. Sarjavoitosta pelaaja saa kaksi raskasta pistettä, tasapelistä yhden. Viiden sarjan yhteistuloksesta voittajajoukkue lunastaa itselleen 10 raskasta pistettä. Tasapelitilanteessa pisteet jaetaan.

Kierroksen keleistä vastaava Teemu Asplund kehottaa jättämään suosiolla osan palloarsenaalista kotiin.
- Nyt on pitkästä aikaa tehty miesten SM-liigaan oikeasti reunakeli! Kaikkein karvaisimpia palloja tuskin tarvitsee, ja heittäminen todellakin kannattaa aloittaa reunasta. Enkä tarkoita 1-2 väliä.

Lahdessa kotiyleisön eteen keilaamaan pääsevä Bay lähtee kierrokselle piikkipaikalta pistein 317.

- Meillä on yksi ja ainut tavoite, eli pysyä ykkösenä, kertoo joukkueenjohtajana toimiva Sami Konsteri. - Saadaan kerrankin ykkösvitja kokonaan kehiin ja moni heistä on vielä hyvässä kunnossa!

Bayn miehistössä nähdään viikonloppuna Konsterin lisäksi Teemu Putkisto, Jesse Ahokas, Jari Ratia, Juhani Tonteri ja Linus Boström.

Kuopion Mainarit hengittää lahtelaisten niskaan 17 pisteen päässä. Kolmatta sijaa pitää Patteri pisteillä 247. Neljäntenä kärkikahinoihin havittelee TKK vain kuusi pistettä Patteria perässä ja tamperelaisista viiden pisteen päässä on JoesGold.

Lahden kierros on miesten liigan toiseksi viimeinen. Viimeinen kierros keilataan Talissa 24.-25.3.2018.

Miesten SM-liigan sarjatilanne 2. kierroksen jälkeen

 

Ruusa Aalto


« Palaa