Ranking

Tulosta

Tali tänään huippujen näyttämönä

03.02.2018

Suomen keilailuparhaimmisto on tänään jälleen Talin radoilla, kun pelataan kauden Rankingkiertueen kolmas osakilpailu. Noin 80 pelaajaa aloittaa pelit kello 09.30 ja voittaja on pitkän urakoinnin jälkeen selvillä iltayhdeksän tienoilla.

Tulokset
Online Scoring

Talissa Ranking keilataan läpi yhdessä päivässä, joka pudotuspeleihin saakka eteneville on jälleen vaativa haaste, sillä sarjoja kertyy paljon. Ensimmäinen karsinta tehdään kahdeksan sarjan pelillä, josta jatkoon etenee 18 parasta. He aloittavat noin kello 15.00 kuuden sarjan pelin, jonka tulokset lisätään pohjapisteisiin. Iltakuuden tienoilla alkaa kahdeksan parhaan round robin, jossa edelleen on keilatut pisteet mukana. Kaikkiaan 21 sarjan tulosten perusteella neljä parasta jatkaa yhden sarjan pudotuspeleihin. Pudotuspelit alkavat noin kello 20.30 ja voittaja pääsee tuulettelemaan joskus iltayhdeksän jälkeen.

Syksyn Rankingturnausten voittoihin keilasivat Teemu Raatikainen ja Juuso Rikkola, pistetilaston kärjessä on kuitenkin Sanna Pasanen, joka sijoittui ensimmäisessä turnauksessa kuudenneksi ja oli toisessa toinen.

Taliin on lauantaiksi päätetty 48 jalkaa pitkä olosuhde, jonka on suunnitellut Teemu Asplund. Tavoitteena hänellä on ollut muutama tärkeä asia.
- Ideana on ollut kaikissa Ranking osakilpailuissa pitää rata pelattavana, mutta tulostaso maltillisena, Teemu kertoo.
- Talin öljyprofiilia ei ole tehty "perinteisellä" pitkän öljyn kaavalla, että radan keskiosassa olisi huomattavasti enemmän öljyä ja pidemmälle kuin reunassa. Ideana on ollut, että nyt kun kaikki pelaavat samaan aikaan, eikä mahdollisia erien välisiä eroja tule, niin mitään selkeätä pelipaikkaa ei varsinaisesti ole. Toiveena olisikin, että keilaajat sen itse tekisivät, Teemu jatkaa.
- Öljyn kokonaismäärä on lähes sama, kuin mitä oli Ballmaster Openissa ja pituuskin keliin on tehty lähinnä buffaamalla, hän valottaa.

Lauantaina pelattava osakilpailu on Veikkauksen Superkaksarin pelikohteena nro. 1.  Osakilpailu näytetään suorana Veikkaus TV:n kautta. Veikkauksen sivuilta lähetyksen näkee, kun on Veikkauksen rekisteröitynyt asiakas ja pelitilillä on vähintään 0,01 euroa rahaa.
Lähetys tallennetaan SKL:n YouTube-kanavalle, josta se on vapaasti nähtävillä heti seuraavana päivänä. Lauantaina sieltä ei livelähetystä voi seurata, ainoastaan Veikkaus TV:n kautta. Samoin toteutetaan kiertuefinaali Lahdesta 11.3. Veikkaus TV:n kautta, muut SKL:n live-lähetykset näkyvät jatkossa SKL:n oman kanavan kautta.

Seija Lankinen


« Palaa