Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Palermaa pettyi ToC:ssa

09.02.2018

PBA:n Tournament of Champions on edennyt 24 parhaan round robiniin. Osku Palermaata ei enää joukossa näy.

ToC:n kolmannessa kuuden sarjan karsintablokissa Osku Palermaan vaikeudet jatkuivat. Mies ei saanut eilisestä toiveikkuudestaan huolimatta peliään kulkemaan, vaan jäi lukemaan 1253. Tuo ei tietenkään riittänyt jatkopaikkaan, yhteistuloksella 3829 Ode jäi sijalle 41. Eroa jatkopaikkana jäi 91 pistettä. Viimeisen blokin alkusarjat menivät paritahdissa, mutta ei tarpeeksi kovaa. Viimeiseen sarjaan tuli sitten eiliseltä tuttu romahdus, tällä kertaa 156 ja homma oli sillä selvä.

Karsinnan voitti Ronnie Russell, joka johti jo toisen blokin jälkeen. Osan yllätys oli kolmantena olleen Jason Belmonten syöksy karsintarajalle. Belmo sai kokoon vain 1197, mutta pelasti jatkopaikkansa viimeisellä 237-sarjalla. Sillä hän pystyi pitämään Francois Lavoien takanaan seitsemän pisteen erolla.
Round robinin ensimmäinen kolmannes on keilattu ja kärjessä komeilee edelleen Russell pistein 6201. Kakkoseksi on hurahtanut Ruotsin Jesper Svensson, joka oli blokin tehokkain. Jepen pisteet ovat 6128. Kolmanneksi kipusi seitsemän kahdeksasta ottelustaan voittanut Matthew Sanders, 6092. Belmonte ponnahti jo seitsemänneksi ja on vain 37 pistettä jäljessä viidettä sijaa, joka oikeuttaa porraspeliin.
Kaksi jäljellä olevaa round robinin osaa keilataan lauantaita vasten yöllä Suomen aikaa.

Pekka Korpi

PBA:n sivuille

 

 


« Palaa