Muut uutiset

Tulosta

Mila Nevalainen ja Oskari Salmivesi Junnu Tourin kärjessä lauantain jälkeen

10.02.2018

Radical osakilpailua Riihimäellä on keilattu viisi erää seitsemästä. Kilpailun kärkipaikat laitettiin uusiksi lauantaina, kun tyttöjen sarjan kärkeen nousi Mila Nevalainen ja poikien Oskari Salmivesi.

Olosuhde Riihimäellä näyttää osoittautuvan sopivan haastavaksi, sillä poikien sarjassa ainoastaan kolme keilaajaa on rikkonut 1300 pisteen rajan. Kärjessä on Tampereen TKK:n Oskari Salmivesi tuloksella 1336. Toisena on Kouvolan AS:n Simon Susiluoto. Hänen takanaan pisteen päässä on Lahden Bayn Jesse Ahokas. Loppukilpailuraja eli 15. tulos on lauantain jälkeen 1102, mutta se tulee vielä jonkin verran nousemaan sunnuntain kahdessa erässä. Poikien sarjassa on tällä hetkellä 47 suoritusta.

 

Tyttöjen sarjan kärjessä on Hämeenlinnan Juvel-Teamin Mila Nevalainen 1245 tuloksellaan. Toisena on Bayn Vilma Salo. Heidän loppukilpailupaikkansa varmat, mutta kolmantena oleva Helsingin GB:n Elice Piksilä saa jännittää vielä huomenna pääsyä loppukilpailuun. Hänen tuloksensa on 1112. Loppukilpailuraja on nyt 1061. Tyttöjä on ollut radalla tähän mennessä 19.

 

Sunnuntaina pelataan kaksi 16 pelaajan erää. Ensimmäinen alkaa kello 8:30 ja toinen 11:30. Loppukilpailu alkaa noin kello 14:30.

 

Tulokset

 

Olli Pakonen


« Palaa