Muut uutiset

Tulosta

Elice ja Jesse kuittasivat voitot Riihimäen Junnu Tourilta

Poikien sarjan neljä parasta. Jesse Ahokas, Pyry Puharinen, Arttu Reinikainen ja Jarno Lahti.

11.02.2018

Elice Piksilä voitti tyttöjen loppuottelussa Mila Nevalaisen 245-191. Poikien sarjassa Jesse Ahokas voitti Pyry Puharisen 231-182.

Poikien loppuottelussa kohtasivat hyvät kaverukset ja junioreiden EM-kilpailuihin valitut Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas. Peli meni Jessen ohjaksissa, sillä hän teki tuplan, ysipaikon ja tämän jälkeen viisi kaatoa. Pyryn peli ei lähtenyt käyntiin missään kohdassa ja Jessen kesti tehdä kaksi tyhjää sarjan loppuun. Jesselle voitto selvin luvuin 231-182.
Voiton Jesse otti rauhallisesti.
- Pyry on hyvä kaveri, niin kiva oli voittaa, mutta tuskin olisi pahemmin harmittanut, vaikka olisin hänelle hävinnyt, Jesse muotoili.
Jessen peli oli hallussa alkukilpailusta lähtien koko viikonlopun.
- Alkukilpailussa osuin tosi hyvin, mutta keilaa tahtoi jäädä hyvistäkin. Ei se reaktio paljoa parantunut loppukilpailuun. Onneksi parhaiten keilat lähtivät loppuottelussa, hän totesi.
Välierässä Jesse voitti Arttu Reinikaisen tiukassa ottelussa 190-175.
- Siinä oli vaikeuksia, kun rata oli niin paljon hitaampi. Mennessä ylöspäin tuli myös osumisen kanssa hankaluuksia, onneksi sain kymppiruutuun kaatoja, niin voitin sen ottelun.
Jessen matka jatkuu huomenna Dohaan, jossa junioreiden maajoukkue pelaa ystävyysturnauksen.
- Kiva on lähteä reissuun, kun heitto on nyt hyvässä kunnossa.
Kiirettä pitää nuorella miehellä ennen maalis-huhtikuun vaihteessa pelattavia EM-kisoja.
- Paljon treeniä ja pari isompaa kisaa. Päätähtäimiä ennen EM-kisoja ovat Rankingfinaali sekä Euro Challenge Munchenissa.
Toisessa välierässä Pyry voitti Jarno Lahden 230-160.

Poikien sarjassa loppukilpailun neljän sarjan ensimmäisessä osiossa pelattiin kovaa ja näytti, että raja neljän joukkoon nousee yli 900. Viimeisessä sarjassa moni pelaaja joutui hankaluuksiin ja raja jäi 898:n. Osion toiseen sarjaan Oskari Salmivesi keilasi uransa ensimmäisen kolmesatasen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt nostamaan häntä neljän joukkoon, vaan Oskari karsiutui 18 pisteellä. 

Tyttöjen loppuottelussa Elice Piksilä voitti koko kilpailun ajan johtaneen Mila Nevalaisen 245-191. Elice otti pelin heti haltuun aloittaen neljällä kaadolla. Mila aloitti kolmella paikolla, mutta neljännen ruudun reikä kasvatti eroa. Ratkaisevaksi nousi seitsemäs ruutu, kun Elice teki tuplan ja Mila tyhjän viiden keilan kuviosta.

Elice on voittanut jo useita osakilpailuja. Tämän kertainen ei tullut helpoimman kautta, sillä alkukilpailussa hänen pelinsä ei kulkenut.
- Alkukisassa heitin huonosti ja kaiken lisäksi aloitin väärästä paikasta. Onneksi tuli sen verran, että paikka loppukilpailuun aukesi.
Loppukilpailussa Elicen peli oli nousujohteista.
- Loppuottelussa pelasin parasta peliä ja siinä rata sopi itselleni parhaiten, kun sain hieman alempaa pelata.
Välierässä Elice voitti Vilma Salon selvin luvuin 224-166.
- Siinä löysin linjan heti ja hyvän alun ansiosta pystyin ratkaisemaan ottelun hyvissä ajoin. Toisessa välierässä Mila voitti Jaana Rapelin 175-154.
Tyttöjen taso nousi myös alkukilpailusta nähdystä hieman. Paikka neljän joukkoon irtosi 752 tuloksella.

Dohan reissu jää Eliceltä väliin ja hänen tilallaan on Elli Koivisto.
- Minulla on silloin vanhojen tanssit, niin päätin mennä sinne, kun olen Dohassa ollut pari kertaa pelaamassa, Elice sanoi.

Kauden kuudennen Junnu Tourin ilmoittautuminen alkaa huomenna kello 20:00. Pitkämatkalaisille. Osakilpailu keilataan Lahdessa 6.-8.4.2018. Kilpailussa jaetaan 1,5 kertaiset pisteet, joten kannattaa osallistua!

Tulokset

 

Olli Pakonen


« Palaa