Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Friendly Competition keilataan Dohassa

Suomen joukkue: Lassi Aalto (ylhäällä vas.), Onni Riikonen, Jesse Ahokas, Pyry Puharinen, Mila Nevalainen (alhaalla vas.), Marjaana Hytönen, Peppi Konsteri ja Elli Koivisto. Kuva: Jarmo Ahokas

13.02.2018

Junioreiden EM-joukkue pelaa tällä viikolla ystävyysturnauksen Qatarin Dohassa. Kilpailussa on mukana seitsemän maata.

Suomen joukkue lähti kohti Qataria maanantai-iltapäivänä ja oli perillä alkuillasta. Elice Piksilä jäi poissa reissusta koulukiireidensä takia ja hänen tilallaan on EM-joukkueen varapelaaja Elli Koivisto. Friendly Competition järjestetään nyt kahdeksannen kerran ja mukana on yhteensä seitsemän maata. Suomen lisäksi mukana ovat Ruotsi, Norja, Islanti, Meksiko, Columbia ja isäntämaa Qatar. Pelaajia kilpailuissa on yhteensä 64 ja se on tarkoitettu nuorille keilaajille.
Turnaus on hyvää harjoitusta euroopan maille kohti EM-kilpailuja mentäessä. Pelit alkavat keskiviikkona ja kestävät lauantaihin. Perjantai on vapaapäivä, jolloin pelaajille on järjestetty muuta ohjelmaa. Valmentajana reissulla toimii Jarmo Ahokas, joka pitää reissua tärkeänä melko kokemattomalle joukkueelle.
- Tämä on monelle joukkueemme jäsenestä ensimmäinen kilpailu ulkomailla, joten he saavat arvokasta kokemusta ulkomailla keilaamisesta, Jape viestitti Dohasta.
Pelit alkavat keskiviikkona Singlellä kello 9:00 Suomen aikaa. Kaikki keilaavat samaan aikaan ja pelit ovat ohi noin kello 12:00 Torstaina pelataan pari- ja joukkuekilpailu. Lauantaina on vuorossa masters, johon pääsee yhdeksän parasta poikaa ja kuusi tyttöä kuitenkin niin, että jokaisesta maasta on mukana kaksi pelaajaa.
Olosuhde on harjoitusten perusteella melko helppo, mutta saa nähdä millaiseksi se muodostuu, kun pelit alkavat.

 

Rataolosuhde
Järjestäjän sivut

Olli Pakonen

 


« Palaa