Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Pyry aloitti hienosti Dohassa

Jonas Dammen voitti poikien singlen, Pyry Puharinen oli toinen ja Sergio Barajas Martinez kolmas.

14.02.2018

Pyry Puharinen sijoittui toiseksi Qatarin Dohassa pelatussa Friendly Competitionissa. Voittoa juhli Norjan Jonas Dammen. Tyttöjen sarjan voiton vei ylivoimaisesti Meksikon Alejandra Escobedo.

Pyry Puharinen keilasi toiseksi Singlessä tehden kuuteen sarjaan 1423 pistettä. Hän aloitti pelinsä 279 sarjalla. Toiseen tuli 190 ja Tämän jälkeen sarjat 236, 276, 231 ja 211. Hän oli voitossa kiinni ennen viimeistä sarjaa, mutta Norjan Jonas Dammen teki viimeiseen sarjaan 280 ja painoi ohi. Jonaksen voittotulos oli 1455, joka tiesi 32 pisteen voittomarginaalin. Kolmanneksi keilasi Meksikon Sergio Barajas Martinez. Hän hävisi Pyrylle ainoastaan seitsemällä pisteellä. Pyry oli pääosin tyytyväinen peliinsä. - Aika kuivaa oli alusta alkaen, mutta toista sarjaa lukuun ottamatta ei suuria hankaluuksia ollut. Tästä on hyvä jatkaa parikilpailuun, Pyry kommentoi Dohasta. Jesse Ahokas oli kuudes tuloksella 1358, Lassi Aalto 18:s 1232 ja Onni Riikonen 21:s 1195.

Tyttöjen sarjan voittoon keilasi ylivoimaisesti Alejandra Escobedo tuloksella 1290. Peppi Konsteri nousi mitalitaisteluun kolmannessa sarjassa tekemällään 257 sarjalla. Viimeinen sarja oli hankala ja se jätti hänet neljänneksi. Matkaa palkintopallille jäi 27 pistettä. Pepin lopputulos oli 1124.Hopea meni Norjan Sofia Hulstedtille ja pronssi Meksikon Renata Martinez Gutiérrezille. Mila Nevalainen oli 11:s tuloksella 1048, Marjaana Hyvönen 15:s 999 ja Elli Koivisto 16:s 991. Tyttöjen pelipaikka meni melko ylös jonka takia ongelmia tuli eteen useammalla tytöllä. - Pepillä oli hyvät saumat mitaleille, mutta lopussa epäonnistuneet heitot olivat poikkeuksia reikiä, valmentaja Jarmo Ahokas viestitti. Joukkuehenki on hyvä sekä pojilla että tytöillä, joten tämä tietää hyvää matkalla EM-kisoihin.

Huomenna keilataan sekä pari- että joukkuekilpailu. Aamulla kello 9:00 alkavassa parikilpailussa Suomen parit ovat Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas, Lassi Aalto ja Onni Riikonen, Elli Koivisto ja Marjaana Hytönen sekä Mila Nevalainen ja Peppi Konsteri.

Järjestäjän sivuille ei ole vielä tullut tuloksia, mutta toivottavasti ne pian sinne tulevat.

 

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa