Muut uutiset

Tulosta

Mila keilasi toiseksi mastersissa

Mila Nevalainen keilasi toiseksi tyttöjen mastersissa

17.02.2018

Friendly Competitionin masters keilattiin lauantaina. Mila Nevalainen sijoittui upeasti toiseksi. Muut suomalaiset eivät yltäneet kolmen parhaan pudotuspeleihin.

Loppuottelussa kohtasivat Mila Nevalainen ja Columbian Natalia Miranda. Mila vei ensimmäisen sarjan 191-180. Columbian tyttö laittoi tämän jälkeen ison vaihteen päälle ja vei kaksi seuraavaa sarjaa selvästi ja voiton sarjoin 2-1. Toinen sarja päättyi 223-161 ja kolmas 252-182.

Mila oli onnellinen loppuottelun jälkeen, vaikka tappio tulikin.

- Super hyvä fiilis koko viikosta, mutta etenkin tästä päivästä. Kiitos valmentajille täällä ja omalle valmentajalleni Aki Aarikallle Suomeen. Tämä oli hyvää valmistautumista EM-kisoihin, koska tämä oli ensimmäinen kerta, kun keilasin ulkomailla, Mila kertoi.

Turnaus toimi hyvänä välietappina kohti junioreiden EM-kilpailuja.

- Tämä on hyvä leiri joukkueellemme ja otetaan täältä positiiviset asiat mukaan, viestitti valmentaja Jarmo Ahokas.

Mila voitti välierässä Meksikon Keyla Reysin 2-1. 
Ensimmäisellä kierroksella mukana ollut Peppi Konsteri hävisi ottelunsa Meksikon Renata Martinez Gutierrezille 2-1. Pepin lopullinen sijoitus oli seitsemäs.

Poikien 12 parhaan joukkoon pääsivät Jesse Ahokas ja Pyry Puharinen. Heistä Pyry pelasi step 1:ssä ja koki tappion 2-1 luvuin Meksikon Santiago Torres Morenolle. 

Kahdeksan parasta, kun oli mukana, niin Jesse asteli radalle, mutta valitettavasti hän ei saanut peliään kulkemaan ja Qatarin Ghanim Aboujassoum meni neljän joukkoon. Jessen lopullinen sijoitus oli kuudes. 
Poikien mastersin vei kisoissa 300-sarjan keilannut Norjan Jens Mathiesen.

Kilpailut on nyt Dohassa keilattu ja joukkue jatkaa valmistautumista kauden päätavoitteeseen eli junioreiden EM-kilpailuihin.

 

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa