Muut uutiset

Tulosta

KEILAILUN VETERAANIEN SM-KILPAILUT RAUMALLA

20.02.2018

Veteraanien SM-kilpailut pidetään Raumalla 27.2. - 8.4.2018 välisenä aikana, jolloin keilataan alkukilpailut. Loppukilpailut keilataan 21. - 22.4.

SM-kilpailujen karsinnassa keilataan kuusi sarjaa eurooppalaisella pelitavalla. Samalla pelataan myös pari- ja joukkuekilpailut. Naiset kilpailevat henkilökohtaisen kilpailun lisäksi parikilpailun. Joukkuekilpailuissa voidaan pelata sekajoukkueittain.
Osallistumisoikeus on 60 vuotta täyttäneillä ja tasoitukset lasketaan 61 ikävuodesta lähtien, yksi per vuosi. Loppukilpailuun pääsee 36 parasta miestä ja 12 parasta naista. Loppukilpailuissa keilataan kahdeksan sarjaa eurooppalaisella pelitavalla lähtien nollilta.

Osallistumisoikeus on keilaajilla, jotka ovat SKL:n (Suomen Keilailuliitto) jäsenliittojen rekisteröityjä keilaajia, jotka vuonna 2018 täyttävä 60 vuotta.
Veteraanien PM-kilpailuihin karsitaan loppukilpailusta neljä naista ja kahdeksan miestä, jotka ovat syntyneet vuonna 1953 tai aikaisemmin. Mikäli loppukilpailussa ei ole tarpeeksi ikäehdon täyttäviä pelaajaa, valitaan kilpailijat alkukilpailujen tulosten perusteella.

Raumalle odotetaan jopa 1300 keilaajaa.

Jukka Pärri, Jaakko Räikkönen 


« Palaa