Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Belmonte vie Players Championshipia

22.02.2018

PBA:n major-turnaus Ohiossa etenee, neljäs karsintablokki kuudesta on keilattu ja kärjessä jatkaa Jason Belmonte. Osku Palermaa on yhdessä Dom Barrettin kanssa kiinni jatkopaikassa Roth/Holman parikilpailussa

Players Championshipissa keilattiin keskiviikkona kaksi viiden sarjan blokkia, nyt niitä on pelattu neljä ja kaksi on vielä jäljellä. Osku Palermaa jyskyttää tasaista tahtia, 1109 ja 1116. Ikävä kyllä epäonnistuneen ensimmäisen blokin jälkeen tuo meno ei taida piisata viiden joukkoon, jotka telkkariin menevät. Oskun yhteistulos 20 sarjan jälkeen on 4431 ja sillä hän sijoittuu 33. tilalle. Eroa viidenteen paikkaan on 236 pistettä, joten kovaa pitää keilata jatkoon mennäkseen.
Kärjessä jatkaa edelleen Australian kahden käden kauhoja Jason Belmonte melko selvällä erolla ennen Marshall Kentiä. Kymmenen sarjaa siis on jäljellä.

Osku viestitti kahden ensimmäisen päivän peleistään:
- Eipä siinä ekaan pelin paljoa vaihdettu, hieman palloa. Eka peli tuntui ihan OK:lta, mutta ei tullut kaatoja ja yksi tosi huono ratapari. Tokaan peliin tuli enempi kaatoja ja taas yksi tosi huono ratapari (viimeinen), onneksi uretaanilla pelastin sen 207:ään. Mitä pidemmälle kisa on edennyt, niin porukka aloittaa enempi sieltä sun täältä. Ja kun seurataan samaa sektiota, niin saman tyylistä sotkua tulee usein eteen. Jos sattuu ”huonompi” sektio eteen kun kaikki liikkuu koko ajan oikealle, ja vaikka siirrytään eri luku joka sarja, mutta silti aina 4-14 rataa oikealle.
- Toka päivä meni aika samoissa merkeissä. Eka peli oli OK 220-240 neljästi ja sitten taas kovin kinkkinen ratapari. Vika peli oli kovin harmittava. Ekaan sarjaan ysi, tripla, ysi, neljän jono, 10 antoi 248. Toiseen tuli tupla, 7, tupla, 10, 10, 7, 10, 7 ja siitä 212. Kolmanteen tuli onneksi kuuden jono loppuun, 235. Sitten tosi kenkku ratapari jossa esim. O’Neill veti 140 sarjan juuri meitä ennen. Sitten meidän rataparilla 190 oli paras. Vikaan onneksi sain 240.

 

Samoilla blokeilla keilataan myös Mark Roth/Marshall Holman parikilpailua ja se menee Palermaalla paljon paremmin. Yhdessä Englannin Dom Barrettin kanssa hän pitää sijaa kahdeksan ennen kahta viimeistä karsintapeliä. Kaverusten perustana on melko tasainen peli, kaikilla muilla kärkipareilla pelaajien ero on reilut sata pistettä, kun Barrett on pelannut 83 pistettä Palermaata paremmin. Belmonte vie myös tätä kilpailua, nyt yhdessä Bill O’Neillin kanssa.

Kaksi viimeistä blokkia keilataan perjantaita vasten yöllä Suomen aikaa.

Pekka Korpi

PBA:n sivuille

 

 


« Palaa