Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Palermaa jatkoon parikisassa

Finalistit vasemmalta Tom Smallwood, Patrick Girard, Kristopher Prather, Marshall Kent ja Jason Belmonte

23.02.2018

Osku Palermaa pääsi jatkopeliin yhdessä Dom Barrettin kanssa Mark Roth/Marshall Holman parikilpailussa USA:ssa.

Oskun kommentit päivitetty klo 17.25.

Ohion Columbuksessa keilattavissa PBA-kilpailuissa on karsintavaihe päättynyt. Osku Palermaa ei lunastanut jatkopaikkaa Players Championshipissa 30 sarjan karsinnassa. Viidennessä blokissa hän teki komeasti 1175 viiteen sarjaan ja nousi sijalle 21. Eroa TV-pelipaikkaan olki kuitenkin yli 160 pistettä. Viimeinen blokki oli alavireinen, siitä tuli vain 1066 ja sijoitus tippui seitsemän pykälää.
Jason Belmonte vei odotetusti ykkösportaan loppupeleihin. Muut TV-miehet ovat Marshall Kent, Kristopher Prather, Patrick Girard Kanadasta ja Tom Smallwood.

Osku kommentoi keilaamistaan omaan värikkääseen tapaansa:

- Eiliselle meidät sijoitettiin molempiin peleihin tuloksien mukaan. 1-5 eka ratapari jne. Eka peli oli tosi hyvä pelaamisen ja arvauksia kanssa. 1170 ja tuntui että ansaitsin aika paljon enemmän. Esimerkkinä neljännen sarjan reunempaan siirtyminen uretaanilla, kun rataparilla oli aloittaneet kisan neljä huonointa siihen mennessä. Loppuun kuuden jono ja 239.
Toka peli alkoi hyvin, mutta reikiä jäi paljon. 220 kahdella reiällä, 240 yhdellä reiällä ja 230 yhdellä reiällä ja rällä-seiska vikaan. Seuraava näytti hitaammalta ja siirryinkin heittämättä 6 rimaa, ei riittänyt, 4-6 snadisti paksusta. Pari lisää, ei vieläkään riittävästi, paksusta 7-10. Siihen kaksi tuplaa ja 190. Vikaan taas rataparille jossa kisan neljä loppupään heittäjää olivat aloittaneet, ja taas onnistuivat sen tekemään kovin haastavaksi. Keilasin blokin porukassa Tommy Jones, EJ Tackett, Kyle Troup ja Thomas Larsen. Meidän yhteistulos rataparilla oli 980 vaikka Thomas heitti 230. Harmittavaa, mutta osa peliä. Tällä kertaa näin. Mielestäni pelasin hyvän kisan ja fiilis on, että ansaitsin enemmän, rata arpa ei tuntunut suosivan, mutta niin kuin sanottu, se on osa peliä. Fyysisesti keilaaminen alkaa tuntua kivammalta ja paremmalta. Viimeiset kaksi kisaa on kokeiltu myös 16 paunan palloja. Viime viikolla käytännössä ainoastaan ja tällä viikolla niin 15 kuin 16 sekaisin. Paikkopeli on ollut hyvää. Viime viikolla tuli 4 missiä ja about 10 reikäpaikkoa 48 sarjaan. Tällä viikolla toistaiseksi myös neljä missiä ja 9 reikäpaikkoa.

- Tänään sitten parikisan jatkopeli. TV:seen on 150 pinnaa, mutta se kämppiksen kanssa kiritään kiinni!!

Roth/Holman parikilpailussa Palermaa ja Dom Barrett päätyivät sijalle yhdeksän ja keilaavat ensi yönä vielä kaksi kahdeksan sarjan peliä, nyt Baker-pelitavalla. Palermaan tuos on 6672 ja Barrettin 6697. Eroa viidenteen sijaan on 151 pistettä.

Pekka Korpi

Kuva PBA

PBA:n sivuille

 


« Palaa