SM-kilpailut

Tulosta

Veteraanien SM-kilpailut alkoivat

01.03.2018

Vuoden toinen SM-kilpailu saatiin käyntiin tiistaina, kun veteraanit aloittivat karsintapelinsä Raumalla. Karsintaa keilataan reilu kuukausi, 8.4. saakka ja loppukilpailut sitten 21.-22.4.

SM-kilpailut avattiin juhlalisin menoin tiistaiaamuna. Ohjelmassa oli muutama puhe ja kahvitilaisuus musiikin tahdissa. Avausheiton suoritti Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi. Sitten alkoikin kilpailujen ensimmäinen kova kuuden sarjan karsintaerä. Avajaispäivä kovimmasta tuloksesta vastasi Pekka Sippola, Keila-89, 1349 pisteen tasoituksellisella tuloksella.

Kilpailujärjestävät ovat ottaneet huomioon myös turvallisuuden kilpailujen aikana. Hallille on saatu lainaksi defibrilaattori, jolla annetaan sydänpysähdyksen saaneelle henkilölle ensiapuna sähköshokki. Koko henkilökunta on koulutettu käyttämään laitetta. Rauman keilahalliin hankitaan oma laite, kun SM-kilpailut loppuvat. Raumalla toivotaan, että muutkin hallit huomioisivat tämän, sillä kilpailu on yli 60-vuotiaille kova suoritus.

Jukka Pärri / toimitus

SM-tulokset


« Palaa