SM-kilpailut

Tulosta

Ensiyrittämällä mestariksi

Kimmo Järvinen keilasi Suomen mestariksi upealla esityksellä.

04.03.2018

All Starsin Kimmo Järvinen pääsi tänä vuonna seniorikeilaajien sarjaan ja otti heti kirkkaimman mitalin. Itseasiassa hän otti niitä kolme, sillä hän oli voittamassa seuralleen myös pari- ja joukkuekultaa.

Kimmo Järvisen sunnuntaihin ei montaa huonoa hetkeä mahtunut, ei edes montaa huonoa heittoa. Pelilinja pysyi hyvin hallussa, suorituksen toisto oli äärimmäisen hyvällä tasolla ja myös paikkopeli sujui. Mestaruus tuli erittäin vakuuttavalla esityksellä, mutta täysin ongelmitta voitto ei tullut.
- Ihan loppuhetkillä meinasi focus kadota asioiden edelle. Muuten oli pelilinja ja pallo koko ajan hallinnassa. Pelasin koko päivän samalla pallolla, yhdessä sarjassa tein kolme reikää alkajaisiksi kolmosradalla, joka oli merkittävästi kuivempi kuin muut. Muuten peli kulki hyvin, Kimmo kertasi.
- Rupesin loppuottelun viimeisissä ruuduissa miettimään vääriä asioita. Rupesin väkisinkin kuuntelemaan selostusta takaa, vaikka siihen ei pitäisi takertua. En laskenut tuloksia, koska se tekee asioista vaikeampaa, mutta siihen kymppiruutuun ajattelin, että ehjä riittää, hän jatkoi. Todellisuudessa hänelle olisi riittänyt kymppiruutuun kahdeksan keilaa pois kahdella heitolla.

Ensimmäinen seniorivuosi oli hänelle täysosuma, mikä sai pienoisen hymyn kasvoille.
- Täysi potti tuli, hyvältähän se tuntuu. Aikaisemmin olen ollut aika paljon ulkomailla töissä ja nyt sitten kotimaassa töissä vähän toista vuotta ja päässyt enemmän keilaamaan. Nyt minulla on enemmän sarjoja kuin koskaan tähän aikaan kaudesta. Jonkinlaista rutiiniahan se on tuonut ja mitään oikein huonoja tuloksia ei enää ole tullut, Kimmo taustoitti.

Kimmo Järvinen näyttää keilaradoilla siltä, että mikään ei häntä hetkauta. Ei hienot suoritukset, eivätkä epäonnistuneet heitot. Aivan koko totuus tuo ulkokuori ei ole.
- Totta kai jännitän siellä taustalla, mutta se on minun tapani pitää asiat kasassa parhaiten. Kyllä siellä on tilanteita, jolloin sisällä myllertää, mutta olen kokenut tuon rauhallisuuden itselleni parhaaksi tavaksi käsitellä asioita. Kaikki heitot on tehnyt itse, turha niitä on jälkikäteen pureskella, Järvinen puntaroi rauhalliseen tapaansa.

Näin on tämän kevään ensimmäiset SM-kilpailut saatu päätökseen. Isännät olivat hieman tylyjä vierailleen, sillä kaikki mestaruudet jäivät Kouvolaan ja All Starsille. Hienosti kisat Kouvolassa hoidettiin myös järjestelypuolella. Kiitos kaunis!

Seija Lankinen

Välierä  
Strömberg - Murtomäki 191 - 183
    200 - 184
    391 - 367
     
Loppuottelu  
Järvinen - Strömberg 259 - 223
    223 - 225 
    482 - 448
     
     
Lopullinen järjestys  
1. Kimmo Järvinen  
2. Peter Strömberg  
3. Kari Murtomäki  

« Palaa