SM-kilpailut

Tulosta

Veteraanit hyvässä vauhdissa Raumalla

Avausheiton Rauman kisoissa suoritti Kalle Leppikorpi.

05.03.2018

Veteraanien SM-kilpailujen karsinta on hyvässä vauhdissa Raumalla. Takana on ensimmäinen kisaviikko.

Raumalla on nyt keilattu 13 karsintaerää ja kärjessä on tuttuja nimiä. Urpo Hannula, OPS Oulu, johtaa ja toisena on Kauno Valaranta, RC Pori. Kaunohan voitti henkilökohtaisen hopeamitalin kaksi vuotta sitten ja vire vaan jatkuu. Positiivisena yllättäjänä mainittakoon Rauman oma ”poika”, Keila-89:n Pekka Sippola, joka on karsinnassa nyt kolmantena. Viime vuoden mestari Esko Ahde, OPS, ei Raumalla saanut kunnolla peliään kulkemaan.

Naisten sarjassa Pirkko Pursimo, Ydke Eurajoki, teki kovan tuloksen 1253 ja otti kärkipaikan haltuunsa. Toisena on Raili Liitsola, KalKe-70 Lohja. Ensimmäisen viikon aikana tehtiin 160 suoritusta.

Joukkuekilpailua johtaa Porin RC:n kvartetti Pentti Laine, Toivo Puuronen, Raimo Palokoski ja Kauno Valaranta pistein 5038. Toisena on Oulun OPS ja pronssimitalissa kiinni KeKa-53 Porista, mutta kilpailuhan on vasta alkuvaiheessa eli paljon varmaan vielä tapahtuu. OPS:n Esko Ahde ja Urpo Hannula johtavat miesten parikilpailua, naisten listan kärjessä on Lohjan KalKe-70 kaksikolla Ritva Kontio – Raili Liitsola.

Jukka Pärri ja Jaakko Räikkönen / toimitus

Tulokset


« Palaa