SM-kilpailut

Tulosta

Kotamäki kovaan tulokseen Raumalla

12.03.2018

Veteraanien SM-kilpailujen toinen alkukilpailuviikko on saatu päätökseen. Miesten karsinnan kärkeen keilasi Vaasan Kiiston Esa Kotamäki. Takana on 26 kilpailuerää.

Toisen kilpailuviikon kovimmasta tuloksesta vastasi Esa Kotamäki, joka tuloksella 1464 meni kirkkaasti kärkeen. Toisena on niin ikään hyvällä tuloksella, 1412, Kokkolan CPS:n Jukka Hooli. Oulun OPS:a edustava Urpo Hannula on kolmantena pistein 1388, takanaan Porin RC:n Kauno Valaranta ja Lahden Falconsin Seppo Koukonen. Asko Koskelan ennuste finaalirajaksi on tällä hetkellä jopa 1300, mutta tilanne elää koko ajan. Kilpailusuorituksia on Raumalla tehty nyt 343.

Naisten alkukilpailun kärjessä on edelleen Pirkko Pursimo, Ydke Eurajoki. Seuraaville sijoille toinen kisaviikko toi muutoksia. Tuula Vainio, VPS Vaasa, otti kakkospaikan haltuunsa tuloksella 1191, Hangon Kaatajien Eila Ek kiilasi kolmanneksi pistein 1186. Asko Koskela ennustaa, että naisten loppukilpailuun mennään tuloksella 1189, mutta nyt on keilattu vasta kolmannes kaikista karsintaeristä.

Miesten parikilpailussa ei tullut muutoksia kärjen suhteen. Johdossa jatkaa Oulun OPS:n pari Asko Ahde – Urpo Hannula, toisena on Porin RC:n kaksikko Kauno Valaranta – Pentti Laine ja kolmantena Helsingin GB:n kaksikko Harri Järvinen – Jouko Kuossari. Joukkuekilpailussa kärkipaikka pysyi Porin RC:llä ja kakkossija Oulun OPS:lla. Pronssitilaan kiinnityksen otti Lahden Falcons joukkueella Seppo Koukonen, Raimo Koukonen, Veijo Auer ja Pertti Paksunen.

Naisten parikilpailua johtaa Helsingin Finnairin duo Katri Vendelin – Raila Kekkonen pistein 2231. Lohjan Kalke-70:n Ritva Kontio ja Raili Liitsola ovat toisena, Hangon Pin Ladies’n Maire Hartikka ja Pirkko Hämäläinen kolmantena.

Jukka Pärri / toimitus

Tulokset


« Palaa