SM-kilpailut

Tulosta

Raumalla ollaan puolivälissä

19.03.2018

Veteraanien SM-kilpailujen karsinta Raumalla on edennyt puoliväliin. Naisten kilpailuun saatiin uusi johtaja, kun Hannele Uotila keilasi johtotuloksen 1271.

Miesten karsinnan kärkikolmikko pysyi muuttamattomana. Esa Kotamäki, Kiisto Vaasa, jatkaa johdossa. Toisena on edelleen Kokkolan CPS:n Jukka Hooli ja kolmantena Oulun OPS:n Urpo Hannula. Neljännen sijan otti haltuunsa Vantaan SP:n Erkki Arima pistein 1386, Lahden GK:n Antero Immonen kiilasi seitsemänneksi tuloksellaan 1358. Karsintapelin on nyt käynyt keilaamassa 512 veteraanimiestä.

Parikilpailussa Tapiolan Patterin kaksikko Pentti Kortemäki ja Rauli Raita tarrasivat kultamitalisijaan kokonaistuloksella 2660. Kortemäki keilasi 1351, mikä riittää karsinnassa yhdeksännelle sijalle. Raidan panos oli sekin hyvä, 1309. Muilla mitalisijoilla kisan puolivälissä ovat Oulun OPS ja Helsingin Boltsi-72. Joukkuekilpailussa Patterin kvartetti Kortemäki, Raita, Timo Tuori ja Markku Laine kiilasi toiseksi. Eroa kärjessä jatkavaan Porin RC:n jäi 49 pistettä. Kolmatta sijaa pitää OPS.

Naisveteraaneja Raumalla on nyt käynyt 77. Kovana ennakkosuosikkina kisoihin tullut Hannele Uotila, Ailec Helsinki, vastasi odotuksiin 1271 tuloksella, mikä vei hänet karsinnan kärkeen. Toisena on Pirkko Pursimo, Eurajoen Ydke, kolmannen sijan lunasti itselleen tässä vaiheessa Helsingin Patterin Tytti Vainikka, 1252 tuloksella. Pursimolla on piste enemmän.

Naisten parikilpailua johtaa edelleen helsinkiläisen Finnairin kaksikko Katri Vendelin – Raila Kekkonen. Toista sijaa pitää Helsingin Boltsi-72 ja kolmatta sijaa Lohjan Kalke-70.

Raumalla arvellaan, että suorituksissa 1300 raja menee rikki.

Jukka Pärri / toimitus

Tulokset


« Palaa