SM-Liiga

Tulosta

SM-liigojen runkosarjat päättyvät

23.03.2018

Talissa keilataan viikonloppuna sekä naisten, että miesten SM-liigojen runkosarjojen viimeiset kierrokset.

Viimeinen viikonloppu pelataan baker-pelitavalla, eli joukkueiden kaikki pelaajat keilaavat ruutu kerrallaan yhtä sarjaa. Naisten liigan ottelut käsittävät neljä sarjaa ja miesten viisi kahden joukkueen välillä. Voitetusta sarjasta saa kaksi sarjapistettä ja tasapelistä yhden. Lisäksi viiden sarjan yhteistuloksen voitosta tulee vielä naisille kahdeskan pistettä ja miehille kymmenen pistettä, eli ottelussa on jaossa 16 ja 20 pistettä.

Naisten sarjaa johtaa Porin Giants, mutta ero Lahden Bayhin on vain 11 pistettä, joten piikkipaikkaa finaaliin ei ole vielä jaettu. Kolmantena finaaleihin on menossa GB Helsingistä, joka on kolmisen kymmentä perässä. Nasevat Raisiosta on jäänyt yli sata pistettä. TPS on jäänyt tästä kaksikosta 30 pistettä, eli se tuskin enää ylettää finaaliin. Cherry ja Smash säilyttävät sarjapaikkansa. TuUL:n lähtö sarjasta on käytännössä varma.

Miesten sarjaa johtaa Mainarit Varkaudesta pistein 490. Bay on jäänyt 34 pistettä ja TKK jo yli sata. Patteri yrittää nousta kolmanneksi finaalijoukkueeksi, eroa tamperelaisiin on 21 pistettä. GB omaa pienet mahdollisuudet loppupeleihin, mutta eroa on 35 pistettä.
Häntäpäässä ET:n lähtö karsintoihin näyttää varmalta, mutta toisesta karsintapaikasta kisataan kiivaasti. Joe’s Gold, TKK 2, AS, RäMe ja GH ovat kaikki 32 pisteen sisällä.

Pelit Talissa alkavat lauantaina klo 11.00 normaaliaikaa ja sunnuntaina klo 10.00 kellonkääntöaikaa.

SKL:n videokanavalla seurataan naisten SM-liigaa lauantaina ja miesten vastaavaa sunnuntaina.

 

Pekka Korpi

 

Naisten sarjatilanne
Miesten sarjatilanne
Live-lähetykseen
Radanhoito

 

 

 

 


« Palaa