SM-kilpailut

Tulosta

Naisten SM-kilpailut alkavat Turussa

10.04.2018

Naisten SM-kilpailut keilataan tänä vuonna Turussa Kupittaan keilahallissa. Kilpailut alkavat tulevana lauantaina ja kestävän 13.5. saakka.

Naisten SM-kilpailut starttaavat lauantaina ryminällä, kun radalla nähdään kaksi SM-liigajoukkuetta, sillä Porin Giants ja Tampereen Cherry pelaavat kello 10:00 alkavassa erässä. SM-kilpailut kestävät kuukauden ja kilpailueriä on kaikkiaan 16 ja ne ajoittuvat lauantaille ja sunnuntaille. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä 373 ja paikkoja on vielä vapaana. Kilpailunjohtaja Kai Hildén odottaa Turkuun yli 400 pelaajaa.
- Meidän tavoitteemme on saada enemmän pelaajia kuin viime vuonna, Kaitsu kertoi. Viime vuonna Tapiolassa Espoossa kävi kaikkiaan 401 naista pelaamassa. Rataolosuhde on paperilla haastava ja tämän toteaa myös Hildén.
- Pidän olosuhdetta haastavana, mutta tasapuolisena, joten se sopii hyvin SM-kilpailuun, Hildén sanoi. Naisten Suomen mestaruutta puolustaa A-tasolla Helsingin GB:n Elice Piksilä. B-tason voittaja vaihtuu, sillä viime vuonna voittanut Mervi Klemettilä pelaa nykyään B-luokassa ja näin ollen hän osallistuu A-tason kilpailuun. A-tasolla kilpailevat MAB -luokkalaiset ja B-tasolla CD -luokkalaiset. Loppukilpailut keilataan 19.-20.5. A-tason kolmen parhaan pudotuspelit keilataan Tampereella Kaupin keilahallissa miesten SM-kilpailujen mitalipelien yhteydessä sunnuntaina 27.5. Mitalipelit näytetään YLE areenassa. Ilmoittautua kilpailuun voit alla olevasta linkistä.

Ilmoittautuminen

SM-kilpailujen sivulle

Rataolosuhde

 

Olli Pakonen


« Palaa