Kansainväliset kilpailut

Tulosta

TV-finalistit ratkaistu rapakon takana

15.04.2018

USBC Mastersista on enää jäljellä tänään pelattava TV-finaali. Osku Palermaan tie katkesi jo matsien alkuvaiheessa.

Eilen pelattiin loppuun Mastersin matsipelit. TV-finaaleihin ykkössijoitettuna selvisi Andrew Anderson, joka ei hävinnyt yhtäkään ottelua matsipelikaaviossa. Kakkossijoitettuna on Alexander Hoskins, joka koki tappion Andersonille Winners Bracketin viimeisessä ottelussa lukemin 487-613. Kolme muuta jatkajaa selvitettiin Elimination Bracketista ja he ovat Joe Paluszek, Steve Kloempken ja Rhino Page. Anderson ja Hoskins ovat molemmat toista kertaa urallaan TV-showssa, Paluszek ja Kloempken ovat ensikertalaisia ja Page on jo kokenut konkari, joten mielenkiintoinen show on varmasti tulossa.

Osku Palermaan tie katkesi melkein heti kättelyssä, kun hän hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan. Molemmat matsit olivat tiukkoja. Ensimmäinen ottelu Josh Blanchardia vastaan päättyi 647-605. Seuraavassa ottelussa Kenneth Ryania vastaan Osku pääsi jo johtoon, mutta viimeisessä sarjassa tuli enemmän ongelmia ja vastustaja pääsi ohi ja otti voiton 659-642.

Osku kommentoi pelejään melko positiivisesti.

- Turnauksen olosuhde (40 jalkaa pitkä ja melkein flätti profiili) oli hyvä, koska se oli todella haastava. Karsintaan upea loppu ja melkein umpimetsästä mukaan matseihin. Karsinnan kolme isointa sarjaa tuli siihen.
- Ensimmäisessä matsissa Joshilla oli upea reaktio fressillä, ja hän onnistui voittamaan, vaikka sain pidettyä matsin tasaisena. Molemmilta ok peliä, hyvä matsi. Toisessa ottelussa tuli vastaan Kenneth Ryan, josta en tiennyt etukäteen muuta, kuin että hän on hieman nuorempi ja vasenkätinen. Matsi eteni aika samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin, tosin tätä johdin hieman onnekkaasti ensimmäisen sarjan jälkeen. Vaikka onnistuin laittamaan kaverille painetta matsin lopussa, hän teki silti tuplan ja voitti.
- Ihan tyytyväinen olen matseihini, koska täällä ei tosiaan ollut helppoa eikä missään vaiheessa tuntunut, että olisin pelannut erityisen hyvin. Hyvä merkki on se, että kohtalaisella pelillä pääsin noinkin pitkälle.
- Tästä jatkan Portlandiin pelaamaan shootoutia ja PBA liigaa.

USBC Masters pelataan päätökseen tänään, televisiofinaali alkaa klo 20 Suomen aikaa. Ensi viikolla Mainen Portlandissa pelataan PBA Xtra Frame Port Property Management Maine Shootout ja PBA-liigan semifinaali.

PBA:n sivuille

Eliisa Hiltunen

 


« Palaa