SM-kilpailut

Tulosta

Naisten SM-kilpailut alkoivat Turussa

Naisten SM-kilpailut alkoivat Turussa. Kuva: Kai Hildén

16.04.2018

Naisten SM-kilpailut pyörähtivät käyntiin ensimmäistä kertaa vuonna 1971 valmistuneessa Kupittaan keilahallissa lauantaina 14.4. kahdella kilpailuerällä yhteensä 55 keilaajan voimin.

Ennen ensimmäistä erää Turun Keilailuliitto, Suomen Keilailuliitto sekä Turun kaupunki toivat tervehdyksensä tapahtumaan. Avausheiton suoritti viimeisin turkulaista keilaseuraa edustanut Suomen mestari Leena Olkkonen.

Heti ensimmäiseen erään oli saatu sekä Giantsin että Cherryn liigapelaajat tavoittelemaan 19.5. käytävään finaalin oikeuttavaa tulosta. Ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen A-tasolla kärkipaikkaa pitää Giantsin Ani Juntunen, joka vaikean alun jälkeen keräsi pisteet 1671, toisena saman seuran Piritta Maja tuloksella 1653 ja kolmantena niin ikään Giantsia edustava Sanna Pasanen pistein 1633. B-tasolla kärjessä on Giantsin Terhi Hintukainen tuloksella 1513, toisena JoKen Hanne Tolonen pistein 1466 ja kolmantena Kei-Litin Riitta Viljamaa tuloksella 1448. Parikilpailun kärjessä Giantsin pari Juntunen ja Pasanen tuloksella 3304 toisena seurakaverit Maja ja Mari Nurmilo pistein 3285 ja kolmantena Cherryn pari Jessica Kauhanen ja Petra Korkiamäki tuloksella 3136. Joukkuekilpailussa Giantsin joukkue Juntunen, Pasanen, Maja ja Nurmilo löivät taululle sen verran kovat lukemat, että mitalin kiilto siintää silmissä. Tulosta kertyi 6589, toisena Cherry joukkueella Kauhanen, Korkiamäki, Jonna Jokinen ja Jenni Heino pistein 6028 ja kolmantena Giantsin toinen joukkue tuloksella 5748. 

Seuraavaksi kilpaillaan sunnuntaina 22.4. kahdella kilpailuerällä, joihin on tulossa jälleen yli 50 kilpailijaa, joukossa runsaasti liigapelaajia, kun sekä GB:n, Nasevien, Smashin sekä TPS:n pelaajat asettuvat vauhtiradan päähän tavoittelemaan finaalipaikkaa. Tämän jälkeen pystymme arvioimaan myös loppukilpailuihin oikeuttavat finaalirajat.

 

Tulokset A-taso

Tulokset B-taso

Ilmoittautuminen

SM-kilpailujen sivulle

 

Kai Hildén


« Palaa