European Bowling Tour

Tulosta

Hammer Bronzen Schietspoel Tournament ja EBT Masters

19.04.2018

European Bowling Tour jatkuu kauden viidennellä osakilpailulla Hollannin Tilburgissa. Lisäksi maanantaina pelataan vielä viime kauden eniten kiertuepisteitä keränneiden pelaajien loppukilpailu EBT Masters.

Hammer Bronzen Schietspoel Tournament (HBST) tekee paluun Euroopan kiertueelle reilun vuoden tauon jälkeen, sillä vuoden 2016 turnauksen jälkeen kilpailupaikka Dolfjin Bowling paloi. Nyt halli on uudelleenrakennettu ja turnausta keilataan 15.-22.4. Kilpailua on pelattu neljän karsintaerän verran ja jo nyt näyttää siltä, että tulostasosta tulee korkea. Kärkitulos on Jeroen van Geelin 1509 ja yli 1300 pisteen tuloksia on jo 37 kappaletta. Finaaliin pääsee yhteensä 40 pelaajaa, 30 suoraan karsinnasta, kuusi early birdeistä ja neljä desperadosta. Suomesta Tilburgiin matkustaa kuuden hengen iskujoukko. Jari Ratia, Sami Konsteri, Sanna Pasanen, Eliisa Hiltunen, Olli-Pekka Pajari ja Lauri Sipilä aloittavat pelinsä huomenna perjantaina.

Heti HBST:n jälkeen maanantaina 23.4. keilataan viime kauden EBT-rankingiin perustuva EBT Masters. Kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä naista ja miestä ovat oikeutettuja tähän finaaliin. Suomesta ovat mukana Sanna Pasanen ja Jari Ratia. Pasasen sijoitus rankingissa oli kuudes ja Ratian 15:s, mutta hän pääsi mukaan, sillä osa hänen edellään olleista pelaajista on ilmoittanut jättävänsä EBT Mastersin väliin.

Kilpailun sivuille

Eliisa Hiltunen


« Palaa