SM-kilpailut

Tulosta

Ei suuria muutoksia kärkisijoihin Kuortaneella

25.04.2018

Kulunut viikko toi lisää finaaliin oikeuttavia tuloksia mutta ainoastaan yhden parituloksen, josta vastasi junioripoikien sarjassa keilaava Joni Kärkkäinen, Ice-Bowling, 1642.

Finaaleihin pääsee tänä vuonna poikkeuksellisesti 9 tyttöä: nuorten naisten finaaliraja on tällä hetkellä Fanni Kuusisto, 1187. Juniorityttöjen sarjassa rajalla on Mila Nevalainen, 1245.

Poikien finaaleihin selviytyy alkukilpailujen 15 parasta: Nuorissa rajatulos on Matias Luosujärven 1466, ja junioripojissa Niko Rasin 1438. Vielä viimeisenä viikonloppuna on pelipaikkoja mattimyöhäisillekin vapaana! Odotamme useita finaalirajan ylittäviä tuloksia vielä tulevan, onhan radoille vielä tulossa mm. TPS:n kovat nuoret miehet sekä Kotkan Otso Kahila. GB:n kova tyttökaksikko Senni Savikurki- Elice Piksilä hyökännee tosissaan Vilma Salon ja Riikka Hakalan parikisatuloksen kimppuun.

Vielä ehtii ilmoittautua Kuortaneelle. Huomatkaa, että ilmoittautuminen sulkeutuu perjantai-aamuna klo 8! Sen jälkeen paikkoja voi kysyä hallilta.

Tulokset

Radanhoito

Ilmoittautuminen

 

Piritta Maja

 


« Palaa