Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Shayna Ng otti ensimmäisen tittelinsä

30.04.2018

Viikonloppuna keilattu PWBA Las Vegas Open päättyi singaporelaisen Shayna Ng’n voittoon.

Pudotuspeleihin selviytyneet keilaajat olivat Diana Zavjalova, Shayna Ng, Leanne Hulsenberg ja Liz Johnson. Ensimmäinen matsi kokeneiden konkareiden Liz Johnsonin ja Leanne Hulsenbergin välillä oli jännittävä ja ratkaisu nähtiin kymppiruudussa. Liz Jonhsonilla oli mahdollisuus edetä jatkoon kaadolla, mutta hän jätti pystyyn seiskakeilan ja näin Hulsenberg meni seuraavaan matsiin lukemin 213-202. Seuraavassa matsissa Hulsenberg kuitenkin taipui Shayna Ng:lle lukemin 167-193.

Loppuottelussa kohtasivat siis Shayna Ng ja Diana Zavjalova. Dianalla oli vaikeuksia sarjan alussa, hän aloitti reiällä ja kolmella paikolla, mutta pääsi sen jälkeen peliin mukaan neljän kaadon jonolla. Shayna aloitti vahvasti ja teki paikon jälkeen kuuden jonon. Sitten hänelle jäi reikä, joka antoi Dianalle mahdollisuuden. Myös Dianalle jäi reikä ysiruutuun ja kymppiruudun tuplalla hänen sarjakseen tuli 211. Shayna ei saanut ysiruutuun kaatoa, mutta paikkaamalla pystyyn jäänet kaksi keilaa hän oli jo melkein voittanut. Kymppiruudun avausheitto karkasi vasemmalle, mutta pystyyn jäi vain kymppikeila, jonka hän varmasti paikkasi. Sarjaksi 231 ja ensimmäinen ammattilaistitteli taskuun.

Näin on saatu tämän vuoden PWBA-kiertue käyntiin. Seuraava kilpailu on Sonoma County Open ja se keilataan Kalifornian Rohnert Parkissa tänä viikonloppuna 3.-5.5. Pelitapa on sama kuin Las Vegas Openissa.

PWBA:n sivuille

Eliisa Hiltunen


« Palaa