Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Firmakeilailun EM-kilpailut käynnissä Lillessä

11.05.2018

Firmakeilailun EM-kilpailut keilataan Ranskan Lillessä 9.-12.5. Suomalaisia on tuttuun tapaan paljon mukana kilpailuissa.

Sekaparikilpailun karsinnassa keilataan 2x9 sarjaa. Karsinnan 12 sarjan jälkeen kärjessä keilaa Nurmilo Oy joukkueella Mari Nurmilo – Panu Nurmilo. Heidän ensimmäinen osionsa ei mennyt aivan putkeen, mutta toisessa lävähti. Panu keilasi kolmeen sarjaan 782 pistettä ja Mari 663. Heidän johtotuloksensa on tällä hetkellä 2630. Eroa kakkosena olevaan Ranskan Cristal Bowlingiin on 36 pistettä. Semifinaaleihin 24 parhaan joukkoon ovat Nurmiloiden lisäksi suomalaisista menossa T:mi Jaikkari, Boliden Harjavalta Oyj, Fazer Oy, Koskibowling ja K-SM Imatrankoski.

Naisten parikilpailussa keilataan samalla pelitavalla kuin sekaparikilpailussa. Puolet on keilannut 2x6 sarjaa ja kärjessä on Saksan Greenhorn tuloksella 2168. Suomalaisista 12 joukossa ovat Satakunnan sairaalan 1 ja 2 joukkue. Toisessa erässä keilaa Hollannin Snijderbouw, joka keilasi ensimmäiseen blokkiin 1228. 

Joukkuekilpailussa (4hlöä) keilataan kolme kolmen sarjan blokkia. Karsinnan kärjessä on kahden blokin jälkeen Hollannin Snijderbouw tuloksella 5106. Toisena on Englannin Royal Air Force, 5065 ja kolmantena Suomen Bowling Oy, 4946. Semifinaalipaikassa on kiinni Bowling Oy:n lisäksi tällä hetkellä suomalaisista ainoastaan sijalla 14 oleva Suomen Keilailuliitto.

 

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa