Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Yhdeksän suomalaisjoukkuetta jatkopeleihin firmakeilailun EM-kilpailuissa

11.05.2018

Firmakeilailun EM-kisojen alkukilpailut on keilattu. Suomalaiset lähtevät lauantaina taistelemaan mitaleista.

Sekaparikilpailussa karsinnan vei nimiinsä Nurmilo Oy tuloksella 3928. Toisena on tällä hetkellä 35 pisteen päässä ranskalainen Cristal Bowling. Sekaparikilpailussa jatkoon suomalaisista keilasivat Nurmiloiden lisäksi T:mi Jaikkari, joka oli karsinnan kymmenes, K-SM Imatrankoski 15:s, Boliden Harjavalta Oyj 16:s ja karsintarajalla 24:s ollut Fazer Oy. 

Naisten parikilpailun karsinnan kärkipaikan on vallannut Hollannin Snijderbouw tuloksella 3370. Seuraavana tulee Danske Bank Landgreen 146 pisteen päässä. Suomalaisista jatkoon pääsi ainoastaan 12., eli karsintarajalla ollut Satakunnan sairaalan ykkösjoukkue. 

Joukkuekilpailussa kärjessä on naisten tapaan hollantilainen Snijderbouw. He pelasivat karsinnan 36 sarjaa tulokseen 7721. Toisena on Englannin Royal Air Force 7590 tuloksella ja kolmantena Bowling Oy 7485.
Muut suomalaisjatkajat joukkuekilpailussa ovat Suomen Keilailuliitto, joka sijoittui karsinnassa 13.sta ja 22. sijalle keilannut DNA Oy.

Sekaparikilpailussa ja naisten parikilpailussa keilataan jo keilattuihin pisteisiin semifinaalissa 2x3 sarjaa ja sen jälkeen 2x3 finaaliin selviytyy sekaparikilpailussa 16 ja naisten parikilpailussa kahdeksan joukkuetta.

Joukkuekilpailussa 24 parasta keilaavat ensin 4x3 sarjaa jo keilattuihin pisteisiin. Tämän jälkeen 16 parasta pelaavat edelleen 4x3 sarjaa.

 

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa