Muut uutiset

Tulosta

Susiluoto kukisti konkarit

Simon Susiluoto (kesk) voitti Falconsin ja Kopelon Kevätkisan. Jesse Ahokas (oik) oli toinen ja Jouni Helminen kolmas.

14.05.2018

AS:n Simon Susiluoto jätti taakseen kokeneet konkarit Falconsin ja Kopelon Kevätkisan finaalissa. Voitto irtosi kuuden sarjan yhteistuloksella 1370.

Lahdessa pelattiin sunnuntaina kevään viimeisen erikoiskilpailun finaali. Paikalle saapui yhteensä 21 keilaajaa, jotka pelasivat amerikkalaisella pelitavalla kuusi sarjaa. Finaalin tulostaso pysyi maltillisena, eikä suurta draamaa nähty. Bayn Jesse Ahokas teki ensimmäiseen sarjaan 280 ja otti näin kärkipaikan. Vahvasti aloittivat myös Simon Susiluoto, 247, Pinjetsin Sami Luoto, 258, sekä Starmenin Olavi Mäkelä, 274.

Seuraavien sarjojen aikana myös SBF:n Jouni Helminen ja Sinisten Samuli Tiainen tekivät vahvaa nousua kärjen tuntumaan. Peli pysyi tasaisena loppuun asti ja ennen viimeistä sarjaa järjestys oli Ahokas, 1148, Susiluoto, 1123, Helminen, 1114, ja Tiainen, 1111.

Viimeiseen sarjaan Susiluoto teki 246 ja otti siten voiton 41 pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Ahokkaaseen. Helminen oli lopulta kolmas ja Sami Luoto neljäs.
- Pelasin alkukilpailun eilen, olosuhde oli tänään samanlainen eikä paljon muuttunut pelin aikana. Pallona oli Motivin Trident sekä Stormin Marvel Pearl. Tähän asti kausi on mennyt kohtalaisesti, seuraavana on SM-kilpailut ja sen jälkeen pidän taukoa, Susiluoto kertoo.
Seuraavat kaksi viikkoa Lahdessa keilataan Lahti-Bowling Mestaruuskilpailuja, ja uudet mestarit selviävät sunnuntaina 27.5. pelattavassa finaalissa.

Tulokset 

Emma Loikala


« Palaa