Muut uutiset

Tulosta

Suomen naiset haastavat Ruotsin EM-kisojen mitalitaistossa

Suomen kakkostrio jatkaa keskiviikkona jännittävistä asetelmista. Kuva: Jarmo Ahokas

13.06.2018

Suomen naisten kakkostrio lähtee loistavista asetelmista taistelemaan EM-kisojen trion mitalipaikoista keskiviikkona aamupäivällä.

Suomen naisten kakkostrio pelasi itsensä upeasti tiistaina trion avausblokissa kokonaistilaston kolmanneksi. Kolmikossa keilaavat Sanna Pasanen, Reija Lundén sekä Eliisa Hiltunen

Ruotsalaisilla on kaksoisjohto ennen keskiviikon jälkimmäistä blokkia. 

Suomen kakkostrio on 50 pisteen päässä kärkipaikasta, mutta on vaarassa vielä pudota mitalitaistosta, joten sillä on mielenkiintoiset asetelmat, kun keskiviikon blokin jälkeen neljä parasta trioa jatkaa taistelemaan mitaleista.  

- Pelaajien viesti on, että jatketaan siitä, mihin eilen jäätiin, viestitti päävalmentaja Jarmo Ahokas Brysselistä.

Päävalmentaja oli tyytyväinen kolmikon tekemiseen varsinkin, kun EM-kisat eivät ole tähän asti tuoneet menestystä. 

- Hyvä, että saimme onnistumisia. Kaikki kolme naista hinasivat vuorollaan ja saivat onnistumisia. Trio on puolivälissä ja keskiviikkona ratkotaan mitalistit.

- Emme ole voittaneet vielä mitään, mutta nyt meillä on hyvä mahdollisuus. Huomenna täytyy olla nöyrä ja kärsivällinen. Mitalia lähdetään huomenna hakemaan, Ahokas linjasi.

Tiistaina ensimmäisenä keilannut Suomen ykköstrio epäonnistui ja lähtee keskiviikon blokkiin sijalta 21.  Tähän kolmikkoon kuuluvat Vilma Salo, Petra Eriksson-Sola ja Ani Juntunen.  

Mitaleihin tähtäävä kakkostrio jatkaa urakkaansa keskiviikkona klo 10:00 alkaen. Ykköstrio pelaa puolestaan myöhemmin iltapäivällä.  

 

Linkki tuloksiin 

Linkki järjestäjän sivuille 

Linkki live-lähetykseen 

 

Henri Havusela

 

 

 


« Palaa