Muut uutiset

Tulosta

Loistavaa naiset! Suomi vahvasti kiinni EM-mitalissa

Eliisa Hiltunen, Reija Lundén ja Sanna Pasanen taistelevat mitalista EM-kisoissa. Kuva: Jarmo Ahokas

13.06.2018

Suomen naisten kakkostrio on suurella todennäköisyydellä mitaleilla EM-kisoissa keskiviikon loistavan pelinsä ansiosta. 

Tiistaina ensimmäisen blokin jälkeen kokonaistilanteessa kolmanneksi yltäneet Sanna Pasanen, Reija Lundén ja Eliisa Hiltunen pitivät tasonsa ja ovat tiukasti kiinni mitalissa.

Suomen kakkosjoukkueen trion pisteet riittävät lähes varmasti mitaleille, sillä joukkue on keskiarvon perusteella nyt kolmantena Ruotsin triojen takana. 

Pahimmat uhkaajat takana ovat Ranska, Saksa, Venäjä ja Italia, mutta kaikki haastajat tarvitsevat unelmapäivän tiputtaakseen Suomen trion mitaleilta.

Eliisa Hiltunen keilasi loistavasti keskiviikkona. Hänen paras sarjansa oli 257. Lisäksi kolmikon kaikki sarjat ylittivät 170, joten suuria notkahduksia ei tullut. 

- Hyvä tsemppi oli päällä koko ajan ja luotto omaan tekemiseen. Sitä kautta sain hyviä heittoja myös ja pelaaminen tuntui mukavalta. Toivottavasti tämä riittää mitalipeleihin, ja jos sinne päästään, niin kultaa lähdetään hakemaan, Hiltunen kommentoi Brysselistä.

Toinen trio aloittaa oman pelinsä klo 13:45. Mitalipelit puolestaan starttaavat 17:30. Niihin pääsee neljä parasta trioa. 

Toisessa triossa pelaa Suomen ykkösjoukkue, joka oli ennen keskiviikkoa 21. kokonaistilanteessa. Trion muodostavat Vilma Salo, Petra Eriksson-Sola sekä Ani Juntunen

Linkki tuloksiin 

Linkki järjestäjän sivuille 

Henri Havusela

 

 

 


« Palaa