Arvokilpailut

Tulosta

Joukkuekilpailussa ratkaisujen päivä

Suomen naiset ovat valmiina taisteluun. Kuva: Jarmo Ahokas

15.06.2018

Naisten EM-kilpailujen joukkuekilpailun toinen päivä alkaa kello 10:00. Hollanti johtaa ensimmäisen päivän jälkeen. Suomi on kolmantena ja taistelee paikasta mitalipeleihin.

Suomen eilinen peli oli kaksijakoinen. Ensimmäiseen ja kolmanteen sarjaa tuli yli 1000 pistettä, mutta toinen sarja toi ainoastaan tuloksen 880.
Naiset ovat kuitenkin hyvissä asemissa ja lähtevät ratkaisupäivään kolmannelta sijalta. Takana lähimpänä uhkaajina ovat Saksa, Ranska ja Tanska. Tänään keilataan eilisen tapaan 3x5 sarjaa ja sen jälkeen neljä parasta etenevät mitalipeleihin, jotka alkavat kello 15:30.

Päävalmentaja Jarmo Ahokas on luottavaisin mielin ennen pelejä.
- Pientä jännitystä olen aistimassa, mutta se pitää kääntää vahvuudeksi. Jos nyt ei jännittäisi yhtään, niin olisi kyllä väärässä paikassa, Jarmo totesi.
Ahokas peräänkuuluttaa keskittymistä omaan tekemiseen.
- Hallissa on tänään paljon meteliä ja se pitää sulkea pois. Heitto kerrallaan olemme naisia ohjeistaneet Sami Konsterin kanssa, Jarmo kertoi.

Suomi keilaa samassa järjestyksessä kuin eilen, eli Reija Lundén, Petra Eriksson-Sola, Vilma Salo, Eliisa Hiltunen ja Sanna Pasanen.

Tulokset
Livelähetys
Järjestäjän sivulle

Olli Pakonen


« Palaa