Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Koivuniemi nousi toiseksi PBA Senior US. Openissa

Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen viihtyvät ja pärjäävät PBA Senior US. Openissa. Kuva: Leena Koivuniemi

15.06.2018

Mika Koivuniemi pelasi hienon neljännen blokin PBA Senior US. Openissa ja nousi kakkoseksi Ryan Sharefin taakse. Myös Kimmo Lehtonen selvitti helposti tiensä jatkopeleihin ollen 19:s.

Ryan Sharef piti kärkipaikan helposti PBA Senior US. Openissa ja voitti 24 sarjan karsinnan tuloksella 5340. Mika Koivuniemi pelasi hienon neljännen blokin sarjoin 268, 186, 279, 236, 218 ja 196 tehden kuuteen sarjaan tuloksen 1383. Mika oli luonnollisesti tyytyväinen peliinsä, sillä hän nousi karsinnan toiseksi Sharefin perään.
- Hoksasin viimeisellä harjoitusheitolla käyttää toista palloa ja se osoittautui oikeaksi ratkaisuksi, kun avasin pelini 268 sarjalla, Koivuniemi viestitti. Hallin toiseen päähän siirtyminen ei toiseen sarjaan onnistunut.
- Vaikea oli toinen ratapari ja 186 sain taistelua siihen. Onneksi kolmannessa sarjassa oli helpompi ratapari ja sain siihen 279 sarjan. Siitä oli hyvä jatkaa kolmeen viimeiseen sarjaan, Mika jatkoi. Loppukin sujui Mikalta kohtalaisen hyvin, ja nyt katseet on suunnattu loppukilpailuun.
- Hyvin keilaamalla voi pärjätä. Nyt on hyvä fiilis huomiselle, hän kertoi.
Mika Koivuniemen tulos 24 sarjaan oli 5256. Rolando Sebelen oli karsinnan kolmas.

Kimmo Lehtonen jatkoi samaa rataa kuin kolme edellistä peliä. Neljäs peli toi pisteet 1274 ja karsinnan 19. sija yhteispisteillä 5077. Kimmon kuuden sarjan blokit olivat todella tasaisia. Hänen kaikki pelinsä menivät välille 1246-1284. Kimmo aloitti pelin hyvin 224 sarjalla, mutta kohtasi sen jälkeen ongelmia.
- Vaihdettiin vastapuolelle hallia enkä saanut rataparista mitään tolkkua ja osuminen oli vaikeaa, Kimmo kertoi haasteellisesta rataparista. Loppupeli meni jälleen totuttuun tapaan ja jatkopaikka heltisi helposti.
- Viidenteen sijaan on 130 pistettä ja aikaa 12 sarjaa + bonukset, joten se on otettavissa kiinni, mikä on tietysti tavoitteeni, Kimmo linjasi.

Jatkoon 40 joukkoon tarvitsi tuloksen 4906. Siltä sijalta löytyi Mark Mazzula.

40 parasta keilaavat seuraavaksi kaksi kuuden sarjan blokkia round robin pelejä bonuksin. Vastustajat arvotaan, joten pelitapa on hieman outo suomalaisittain. 36 sarjan jälkeen viisi parasta pelaavat pudotuspelit. Kilpailut keilataan päätökseen perjantai-illan ja lauantaiyön aikana.  

 

PBA: sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa