Arvokilpailut

Tulosta

Kaikki suomalaiset jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta

Sanna, Eliisa ja Reija jatkavat mastersin toiselle kierrokselle.

16.06.2018

Naisten EM-kilpailujen mastersfinaali alkoi hienosti suomalaisittain, sillä kaikki kolme keilaajaa voittivat ottelunsa ja etenivät toiselle kierrokselle.

Reija Lundén hävisi ensimmäisen sarjan tiukassa ottelussa Venäjän Kseenia Kulikovalle. Toisen sarjan Reija oli jo häviämässä ja siten tippumassa, mutta venäläinen teki kymppiruutuun tyhjän ja sarja kääntyi Reijalle kymmenellä pisteellä. Kolmas sarja oli jälleen tiukka. Lundénin rutiini oli rautaa ja hän oli pitkin sarjaa hieman edellä ja eteni jatkoon 213-193 sarjalla.

Sanna Pasanen oli heti aamusta oivalla pelipäällä ensimmäisen sarjan Saksan Sandra Matzia vastaan ja vei ensimmäisen sarjan selvästi 229-193. Toisessa sarjassa saksalainen yritti haastaa, mutta Sanna jatkoi vahvaa pelaamista voittaen sarjan 222-203 ja etenemällä toiselle kierrokselle.

Eliisa Hiltunen ja Ranskan Soléne Goron pelasivat todella korkeatasoisen ensimmäisen sarjan. Eliisa voitti hienolla sarjalla 255. Ranskalaisen vastaus oli 234. Toisessa sarjassa kumpikin ajautui suuriin ongelmiin ja osuminen vaikeutui huomattavasti. Eliisa selvitti ongelmat paremmin ja eteni jatkoon 2-0 lukemin. Toisen sarjan lukemat 170-148.

Toisella kierroksella joka alkaa heti perään Sanna saa vastaan Venäjän Ksenia Apanyakinan, Eliisan vastustaja on Ruotsin Cajsa Wegner ja Reijan Saksan Saskia Malz.

 

Tulokset

Livelähetys

Järjestäjän sivulle

 

Olli Pakonen


« Palaa