Muut uutiset

Tulosta

Sanna Pasaselle timanttineula

Sanna Pasanen saavutti timanttineulan numerolla 23.

26.06.2018

Sanna Pasanen saavutti EM-kilpailujen menestyksen myötä timanttineulaan oikeuttavan pistemäärän. Sannan lisäksi Hannele Impola ja Eliisa Hiltunen saavuttivat kultaisen pelaajaneulan. Ani Juntunen, Riikka Hakala ja Vilma Salo puolestaan saavuttivat hopeisen pelaajaneulan.

Sanna Pasanen on kuulunut jo pidempään maamme eturivin naiskeilaajiin. Hän sai ensimmäiset pelaajapisteensä vuonna 2008 junioreiden SM-kilpailuissa Lohjalla, kun hän voitti pronssimitalin. Pasanen on kuulunut maajoukkueeseen junioreiden, nuorten ja aikuisten sarjoissa. Nuorten MM-kilpailuissa Hongkongissa vuonna 2014 hän voitti Masters-hopeaa sekä joukkuepronssia. Eurooppa Cupin Pasanen voitti vuonna 2013. Lisäksi hän on voittanut SM-liigamitaleja seitsemän kappaletta, joista kultaa kolme kertaa. SM-kilpailuista hänellä on kaikki sarjat mukaan lukien hulppeat 30 mitalia. Timanttineulaan tarvittavat 250 pistettä Pasanen sai kokoon juuri päättyneissä EM-kilpailuissa, joissa hän oli voittamassa trio- ja joukkuepronssia.
Sanna Pasaselle timanttineula myönnetään numerolla 23.

Hannele Impola sai SM-liigan kullan myötä kasaan kultaiseen pelaajaneulaan tarvittavat 75 pistettä. Hannele aloitti pisteiden keräämisen vuonna 2001, kun hän voitti parikilpailun pronssia. Naisten EM-kilpailuista Hannele on saavuttanut triopronssia vuonna 2010 ja parihopeaa vuonna 2014. SM-liigamitaleita Impolalla on kymmenen, joista kaksi kultaa.
SM-kilpailuista hän on saavuttanut 13 mitalia pari- ja joukkuekilpailusta. Kultamitaleja näistä on neljä.
Hannele Impolalle kultainen pelaajaneula annetaan numerolla 140.

Eliisa Hiltunen saavutti kultaisen pelaajaneulaan tarvittavat pisteet naisten SM-kilpailujen joukkuehopean sekä henkilökohtaisen hopean ansiosta. Hänen ensimmäiset pisteensä ovat vuodelta 2012, kun hän oli junioreiden EM-kilpailuissa voittamassa joukkuekultaa. Eliisa oli vuonna 2014 voittamassa joukkuepronssia nuorten MM-kilpailuista Hongkongissa. SM-liigasta hänellä on viisi mitalia ja niistä kaksi on kultaa. SM-kilpailumitaleja on kaikki tasot mukaan luettuna kaikkiaan 12. Niistä kuusi on henkilökohtaista ja kultaa hän on voittanut SM-kilpailuissa kaikkiaan neljä.
Eliisa Hiltunen saa kultaisen pelaajaneulan numerolla 141.

Ani Juntunen sai SM-liigahopean myötä kokoon 40 pistettä, joka oikeuttaa hopeiseen pelaajaneulaan. Anin ensimmäiset pisteet ovat junioreiden SM-kilpailuista vuodelta 2013, kun hän voitti henkilökohtaisen hopeamitalin. Juntunen voitti nuorten PM-kilpailuissa vuonna 2017 kolme mitalia, joista kirkkaampana singlekulta. SM-liigasta Anilla on kolme mitalia, joista yksi kulta. SM-kilpailuista mitaleja on kaikkiaan kertynyt kymmenen. Ani saa hopeisen pelaajaneulan numerolla 271.

Riikka Hakala saavutti hopeiseen pelaajaneulaan tarvittavat 40 pistettä SM-liigakullan myötä. Kansainvälistä menestystä hänellä on junioreiden EM-kilpailuista vuodelta 2015, kun Suomi voitti joukkuehopeaa sekä saman vuoden nuorten PM-kilpailuista, joissa hän oli voittamassa paripronssia sekä joukkuehopeaa. Liigamitaleita Hakalalla on kolme, joista kaksi on kultaa. SM-kilpailuista mitaleita on tullut kaikkiaan neljä. Niistä kaksi on junioreiden SM-kultamitaleja, yksi nuorten parikulta sekä yksi naisten SM- joukkuehopea. Riikka Hakala saa hopeisen pelaajaneulan numerolla 272.

Vilma Salolla tuli 40 pelaajapistettä täyteen nuorten SM-kullan myötä. Vilman ensimmäiset pisteet ovat vuodelta 2015, kun hän voitti Tammisaaressa junioreiden SM-kultaa. Kansainvälisiä mitaleita hänellä on vuodelta 2017, kun hän oli voittamassa junioreiden EM-joukkuehopeaa ja nuorten PM-kilpailuista single- ja joukkuehopeaa. SM-liigasta hänellä on kultamitali tältä vuodelta ja SM-kilpailuista kaikkiaan neljä mitalia, joista kolme kultaa.
Vilma Salo saa hopeisen pelaajaneulan numerolla 273.

Olli Pakonen


« Palaa