Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Liz Kuhlkinille ensimmäinen major-titteli

Kuva: PWBA

01.07.2018

Viime yönä pelattiin U.S. Women’s Openin pudotuspelit. Loppuottelu Stefanie Johnsonin ja Liz Kuhlkinin välillä päättyi lukemin 196-218.

Round robinin jälkeen viisi parasta keilaajaa olivat kaikki yhdysvaltalaisia; Stefanie Johnson, Erin McCarthy, Danielle McEwan, Shannon O’Keefe ja huikean nousun pudotuspelipaikalle tehnyt Liz Kulhkin. Hän lähti round robiniin sijalta 20. ja kipusi sieltä hiljalleen ylös.

Pudotuspeleissä Kuhlkin lähti siltä viidenneltä ja viimeiseltä paikalta tavoittelemaan voittoa ja onnistui. Hän voitti kaikki pudotuspeliottelunsa ja näin sai nostaa U.S. Openin pystin ilmaan voittajana. PWBA:n haastattelussa hän kertoi kokeneensa viidenneltä sijalta lähtemisen edukseen, sillä hän pelasi koko ajan ja oli siksi perillä radoista. Hän voitti ensimmäisen tittelinsä vuonna 2015 samalla tavalla kavuten pudotuspelien läpi voittajaksi.

Semifinaalissa Kuhlkin voitti Erin McCarthyn lukemin 213-186. Kolmannelta sijalta pudotuspeleihin lähtenyttä McEwania vastaan Kuhlkin teki pudotuspelien isoimman sarjansa ja voitti ottelun 246-172. Ensimmäisessä matsissa O’Keefea vastaan Kuhlkin marssi voittoon 235-214, kun O’Keefe päästi hänet johtoon seitsemännen ruudun missillään.

PWBA-kiertue jatkuu heinäkuun lopulla PBA:n kanssa keilattavalla Striking Against Breast Cancer Mixed Doubles -turnauksella.

PWBA:n sivuille

Eliisa Hiltunen


« Palaa