European Bowling Tour

Tulosta

Brunswick Madrid Challenge

04.07.2018

European Bowling Tour jatkuu jälleen: tällä viikolla Madridissa, ensi viikolla San Marinossa ja sitä seuraavalla viikolla Saksan Münchenissä.

Euroopan kiertue jatkuu heinäkuun ensimmäisellä viikolla Madridissa keilattavalla, kuudetta kertaa järjestettävällä Brunswick Madrid Challengella. Tänä vuonna Madridiin matkustaa 14 suomalaiskeilaajaa. Parin viikon päästä Detroitiin matkustava nuorten miesten MM-joukkue tekee Madridiin valmistavan kilpailumatkan. Joukkueessa pelaavat Niko Oksanen, Jesse Ahokas, Teemu Putkisto ja Tomas Käyhkö. Heidän lisäkseen muun muassa miesten MM-joukkueeseen valitut Osku Palermaa, Jari Ratia ja Sami Konsteri osallistuvat Madridin kilpailuun (myös Niko Oksanen kuuluu miesten MM-joukkueeseen). Heidän lisäkseen matkaan lähtevät Lassi Aalto, Markus Heinonen, Henry Laine, Joni Oksanen, Mika Oksanen, Olli-Pekka Pajari ja Pyry Puharinen.

Turnauksen karsintaa keilataan lauantaihin asti ja finaali pelataan sunnuntaina. Yhteensä kaksitoista karsintaerää on jo pelattu ja tällä hetkellä kilpailun kärkitulos on 1429, jonka on tehnyt Tanskan Thomas Larsen. Näyttäisi, että tulostaso nousee jälleen, mutta vielä on vaikea arvioida, mihin finaaliraja asettuu, kun niin paljon eriä on pelaamatta. Osa suomalaisista aloittaa kilpailunsa jo torstaina ja loput vasta perjantaina. Ensimmäinen kilpailuerä, jossa suomalaisia on mukana, alkaa huomenna klo 17 paikallista aikaa.

Kilpailun sivuille
Online scoring

Eliisa Hiltunen


« Palaa