European Bowling Tour

Tulosta

Storm San Marino Open

12.07.2018

EBT:n kesäkiertueen toinen kilpailu on jo hyvässä vauhdissa San Marinossa. Karsintaa johtaa Etelä-Afrikan Francois Louw tuloksella 1597.

Tulostaso San Marinossa on selvästi kovempi kuin Madridissa, sillä jo neljä keilaajaa on ylittänyt 1500 pisteen rajan. Kärkitulos on Francois Louw’n 1597, seuraavana on Ranskan Valentin Saulnier 1573 ja kolmatta ja neljättä sijaa pitävät Italian tähdet Nicola Pongolini ja Antonino Fiorentino tuloksin 1522 ja 1515. 1400 ylityksiä on jo useampi kymmen, ja kolmesatasiakin on tullut jo ainakin neljä kappaletta. Suomalaisista Italian keskelle San Marinoon matkustaa vain Osku Palermaa. Hän pelaa ensimmäisen pelinsä tänään.

Sunnuntaina pelattavaan finaaliin pääsee yhteensä 48 keilaajaa; 35 parasta karsinnasta, kolme desperadosta, kolme pelaajaa erilliseltä listalta lauantain ja sunnuntain eristä (karsinnan ulkopuolelle jäävistä), kolme pelaajaa erilliseltä listalta maanantain ja tiistain eristä sekä neljä pelaajaa erilliseltä listalta keskiviikon ja torstain eristä. Karsintaan antaa lisäpanosta se, että kahdeksan parasta pääsee suoraan finaalin kolmannelle kierrokselle ja sijat 9-16 toiselle kierrokselle. Turnauksen rataolosuhde on 43 jalkaa pitkä ja siinä on 25.09 millilitraa öljyä.

Tuloksiin
Live scoring

Eliisa Hiltunen


« Palaa