European Bowling Tour

Tulosta

Track Dream Bowl Palace Open

19.07.2018

Kesäkiertueen viimeistä viedään. Vuoden toinen Münchenin Dream Bowl Palacessa keilattavista EBT-kilpailuista on jo käynnissä. Suomesta mukana on tällä kertaa vain Sanna Pasanen.

Track Open on silver-tason kilpailu, joten se ei ole samaa kokoluokkaa, kuin maaliskuussa samassa hallissa pelattu Euro Challenge. Näyttäisi kuitenkin, että tämän kilpailun 40 jalkaa pitkä ja 27 milliä öljyä sisältävä olosuhde on Euroopan kiertueelle sopivan haastava. Kilpailua johtaa seitsemän erän jälkeen San Marinossa karsinnan voittanut Francois Louw tuloksella 1437. Hänen lisäkseen USA:n Nick Pate on keilannut 1338, mutta kaikki muut ovat toistaiseksi jääneet alle 1300. Viime aikojen tuloshurjastelusta poiketen tämä kilpailu saattaa jäädä tulostasoltaan selvästi matalammaksi. Monta erää ja paljon hyviä pelaajia on kuitenkin vielä jäljellä, kun kilpailun karsintaa keilataan tuttuun tapaan lauantai-iltaan asti ja finaali pelataan sunnuntaina. Sanna Pasanen pelaa ensimmäisen eränsä tänä iltana klo 20 paikallista aikaa eli klo 21 Suomen aikaa.

Monissa turnauksissa on mielenkiintoisia tapoja päästä finaaliin ja tällaiset erikoisreitit tuntuvat yleistyvän. Track Openissa suoraan karsinnasta finaaliin pääsevät 34 parasta ja suoraan finaalivaiheeseen kolme menevät sijat 1-4 ja vaiheeseen kaksi sijat 5-8. Finaaliin voi päästä tietyistä alkueristä ja desperadosta, mutta myös erillisestä highlow-listasta. Tässä listassa pelin huonoin ja paras sarja lasketaan yhteen ja niiden yhteistuloksen perusteella neljä parasta karsinnan ulkopuolelle jäänyttä pääsevät finaaliin. Highlow’n osallistumisesta täytyy maksaa 10 euron lisämaksu.

Tulokset
Online scoring

Eliisa Hiltunen


« Palaa