Arvokilpailut

Tulosta

Jesselle hieno startti MM-kilpailuissa

27.07.2018

Jesse pelasi tasaisen pelin ja päätyi hienoon tulokseen 1418. Tomakselle oli välillä hieman vaikeaa ja kovatasoisessa kisassa yhteistulosta 1307.

Tomas Käyhkö ja Jesse Ahokas olivat ensimmäiset suomalaiset, jotka pääsivät radoille. Ensimmäisessä sarjassa muutaman keilaajat aloittivat varsin kovaa. Suomalaisilla sarja meni hieman tunnustellessa. Tomas 208 ja Jesse hienosti 235. Toiseen sarjaan molemmat paransivat. Tomas vähän enemmän 231 ja Jesse kolmella pisteellä 238.


Kolmannessa sarjassa molemmille ehjät sarjat, kaadot hieman kiersivät Tomasta. Tomaksella 204 neljällä kaadolla. Jesse puolestaan aloitti sarjan neljällä kaadolla ja lopputulos 248.


Ennen neljättä sarjaa kärjessä oli ruotsalainen Alfred Berggren, jolla oli tulosta 134 päälle. Jesse oli hienosti toisena tuloksella 721, eli 121 pistettä päälle parituloksen. Neljännessä sarjassa Jesselle tuli pari varsin ikävää tyhjää, mutta siitäkin onneksi selvittiin, kun oli viiden jono alla. Jessen sarja 215 ja Tomas paransi 225 sarjallaan. Jessen tämä sarja tiputti erän tuloksissa viidenneksi. 

Viidennessä molemmat taas hieman sisuuntuivat ja latoivat taululle 246. Jälleen hienoja jonoja ja molemmille viiden jonot ruutuihin 6-10. Ennen viimeistä sarjaa Tomaksella oli 114 päälle parin ja Jessellä 182. Jesse oli tuloksissa neljäntenä.

Viimeisessä sarjassa molemmilla keilaajilla oli alussa hieman haasteita. Tuli muutamia reikiä, missi ja eivätkä kaadot napsahdelleet peräkkäin. Tomakselle lopulta tripla kymppiruutuun ja siitä sarjaksi 193. Tomaksen lopputulos kuuteen sarjaan oli 1307. Jessellä jälkeen peli-idea löytyi kuudennessa ruudussa ja loppuun tuli hieno seitsemän kaadon jono. Tulosta 236 ja yhteistulos 1418 oli paras arvokilpailuiden tulos Jesselle.

-Kolme ensimmäistä sarjaa pallo oli koko ajan pesässä. Pelasin alun Idolilla ja tulin vain hieman ylemmäs koko ajan. Neljännessä sarjaa tehtiin Samin kanssa hieman muutoksia ja lopussa vaihdon Soniqiin sekä suoristin linjan joka toimi. Hieno peli, Jesse kommentoi suoritustaan.

Internetyhteys hallilla on todella huono ja allekirjoittanut kiirehti bussiin ja hotellille päivittämään uutista, ennen kuin ehti saada Tomakselta kommentit pelistä. Lisää uusia sekä kommentteja päivän peleistä, kun Niko ja Teemu ovat oman urakkansa saaneet loppuun.

Erän parhaan tuloksen teki ukrainalainen Danylo Yatsko 1472. Ensimmäisen 300 sarjan puolestaan keilasi norjalainen Georg Skryten, joka oli erän kolmas ruotsalaisen Berggrenin jälkeen. Jesse oli lopulta viides, jaetulla tasatuloksella Mexicon Sebastian Nunezin kanssa. 

Seuratkaa Facebookia ja Instagramia, johon päivitämme koko ajan mahdollisuuksien mukaan lisätietoja. Livelähetys löytyy World Bowlingin Youtuben sekä Facebookin kautta. Pahoittelut nettiyhteydestä johtuen ettei linkkejä saatu nettisivuille toimitettua aikaisemmin.  

 

Live lähetyksiin 

Online Scoring

Kilpailunjärjestäjän sivut

 

Hannele Impola 


« Palaa