Arvokilpailut

Tulosta

Haastavaa oli reaktion kanssa

Vilman tulos kuuteen sarjaan oli 1182 ja Peppi Konsterin 1161.

28.07.2018

Kuten miesten erässä, myös naisilla jätti paljon yksittäisiä keiloja. Paras suomalainen oli Vilma Salo tuloksella 1182.

Kaikkiaan Detroitin nuorten MM-kilpailuihin osallistuu 82 naiskeilaajaa. Naiset keilaavat kilpailut aina yhdessä erässä, joten kaikki neljä suomalaista olivat yhtä aikaa radoilla. Harjoittelussa tuntui, että pallot tekivät varsin paljon tällä 44 jalan hoidolla. Saman haasteet tulivat kuitenkin näkyviin hyvin nopeasti mitä miestenkin pelissä oli nähtävissä. Kulmat seisoivat vaikka pesään hyviä heittoja saisikin.


Sami Konsteri totesi naisilla olleen hyvää tekemistä ja ratkaisutkin onnistuivat. Kaikille pitäisi vaan vielä löytää se oma keino, että kulmat saadaan tippumaan.


Parhaiten suomalaisista pelissään onnistui Vilma Salo, joka päätyi tulokseen 1182. Vilman aloitus oli mukava 208, mutta tämän jälkeen sarjat 159 ja 158 laskivat fiilistä. Yleisesti kun radalla keilattiin varsin ylhäältä, Vilma jaksoi painaa 2-3 välistä sinnikkäästi ja tämä alkoi tuottamaan loppuosassa peliä tulosta. Loppuun sarjat 223, 202 ja 232.

-Heitin liikaa ohi sekä pelipaikasta, että yksittäisistä keiloista. Lopussa meni sitten paljon paremmin. Alussa piti keilata vähän tiukempaa linjaa alempaa, niin heitto jäi vähän päälle. Ylempää en sitten saanut lähtemään ulospäin kuten olis pitänyt. Kun ei saanut enää laittaa sisäänpäin, niin sitten tuli paljon paksuja osumia. Yleisesti hallissa on ollut kiva keilata, kun vähän viileämpää, ei ainakaan hikoa kädet, kertoili Vilma.

Teea Mäkelällä näytti radalta välillä pallot menevän todella hyvin, kun niin sanotusti vain luruteltiin ylempää suorempaa linjaa. Mutta sitten ne yksittäiset keilat ja vähän paksut osumat. Teean sarjat olivat 194, 190, 225, 156, 174 ja 178. 

-Ihan ok fiilis. Ei se sinällään vaikeaa ollut, mutta keilat eivät lähteneet. Jatkossa pitää vaan aikaisemmin tiukentaa linjaa ja tulla ylös laittamaan palloa takaa. Alussa vain pallon pintaa hieman auki ja sitten annetaan mennä, Teea kertaili mietteliäästi tapahtumia.

 

Peppi Konsterin tulos oli 1161 ja Senni Savikurjen 1073. 

 

Naisten kilpailun tulokset

 

Hannele Impola 

 

 

 


« Palaa