Arvokilpailut

Tulosta

Teemulla ja Tomaksella työpeli

Teemu Putkistolla oli täysi työpeli sunnuntaina

30.07.2018

Kaatojen saaminen nuorten MM-kilpailuissa Detroitissa on välillä todella vaikeaa. Sen todisti meille jälleen kerran Teemu Putkiston sekä Tomas Käyhkön peli. 

Aluksi Teemu Putkisto ja Tomas Käyhkö aloittivat yhteistuloksella 369, mutta seuraavaan sarjaan meno hieman piristyi, taululle 454. Tämän jälkeen kahteen seuraavaan sarjaan ei kumpikaan miehistä saanut 200 sarjaa, joten kauas jäätiin kärkikamppailuista. Saudi Arabialainen Sultan Faroug Almasri keilasi neljänteen sarjaan jopa 299. Mikä muukaan jälleen jäi kuin kymppi. Jos kuitenkaan yhtään lohduttaa, hän ei sitten paljon muuta saanutkaan ja yhteistulosta tuli 1209 ja he jäivät lopputuloksissa juuri suomalaisten taakse.

Kahteen viimeiseen sarjaan suomalaisten meno hieman piristyi ja Teemulle sarjat 256 ja 235. Lopulta kuuteen sarjaan 1277, joten pieni parannus edelliseen peliin. Tomakselle viimeiseen sarjaan mukavasti 225, joka nosti tuloksen 1181. Tiimin T&T tulos oli 2458 ja sijoitus ensimmäisen erän jälkeen 15.

Väsyneen näköinen, mutta varsin positiivinen oli Teemu Putkisto pelin jälkeen.
-Vähän uusilla ideoilla mentiin, osa ideoista toimi ja hyvää tekemistä oli paljon, varsinkin lopussa. Taskussa oltiin aikalailla koko ajan, mutta muutamat reiät aina väliin rankaisivat aika kovasti. Raskas työpäivä on kyllä takana, mutta hyvällä mielellä kuitenkin tultiin maaliin asti.


Tomas Käyhkö ei puolestaan oikein tiennyt mitä olisi pitänyt sanoa. Ymmärrettävä, koska miehen peli näytti paikoittain todella hyvältä, mutta se rouva fortuna. Maksimi rangaistuksia nähtiin Tomaksen pelissä todella paljon.
-Oli vähän vaikea peli mulle. Melkein saman verran sain kaatoja kuin edelliseen peliin, mutta kuin tuli tyhjiä ja kovia rankaisua niin älyttömästi niin ne näkyivät taululla. Ei vain tarpeeksi tullut niitä isoja jonoja ja myönnettävä on, että tuli väliin kyllä huonompia heittojakin kuin viime pelissä. Ok peliä kuitenkin edelleen ja ollaan yksi erä fiksumpia.

-Kuten tytöilläkin, hyvää työn tekoa. Teemulla varsinkin, mutta taas ihan käsittämättömän paljon jäi keiloja, mutta onneksi tuli hyvä loppu. Tomakselta ihan samalla tavalla hyvää työtä, mutta isot tyhjät rankasi kovasti. Ilme ja tekemisen meininki oli hyvä ja taas opittiin uutta, kertoi lopuksi valmentaja Sami Konsteri.

Huomenna on parikilpailun päätöspäivä ja Niko Oksanen sekä Jesse Ahokas keilaavat Suomen aikaan klo 16.00 alkaen. Seuratkaahan tilanteita Online Scoringista tai Live lähetyksestä. Nikon ja Jessen radat ovat 59, 55, 81, 75, 73 ja 63.

 

Miesten tulokset 

Live Stream

Online Scoring 

 

 

Hannele Impola 


« Palaa