Arvokilpailut

Tulosta

Suomelle hopeaa

02.08.2018

Suomi taisteli joukkuekilpailun loppuottelussa Qataria vastaan, mutta joutui taipumaan lopulta luvuin 0-2. Hopeamitali MM-tasolta on huikea suoritus.

Ensimmäiseen sarjaan Suomi sai lentävän lähdön, kun kaikki neljä pelaaja tekivät kaadot. Qatar aloitti tuplalla, jonka jälkeen tuli paikko ja kaato. Suomen johdossa mentiin sarjan loppupuolelle saakka. Suomen kymppiruudun avaus jäi vajaaksi, josta jäi pystyyn keilat kaksi ja kahdeksan. Niko Oksanen paikkasi kuvion varmasti ja teki päälle kaadon. Qatarilla oli ruuduissa 8-9 kaadot alla ja heidän ankkurilta vaadittiin kymppiruutuun kolmea kaatoa. Ne hän teki ja Qatar vei ensimmäisen sarjan luvuin 238-239.

Toisen sarjan Qatar aloitti viidellä kaadolla ja, kun Suomella oli vaikeuksia sarjan alkupuolella, jäi miehemme nopeasti yli 40 pistettä jälkeen. Qatarin tekemä kuudennen ruudun tyhjä antoi vielä vähän toivoa Suomelle, mutta Suomen tyhjä kahdeksanteen ruutuun ratkaisi ottelun. Qatar vei lopulta toisen sarjan pistein 199-233 ja maailmanmestaruuden 0-2.

Hannele Impola kirjoittaa paikan päältä tarkempaa raporttia pelaajien kommentteineen, kunhan pääsee toimivien nettiyhteksien päähän.

Tulokset

Olli Pakonen


« Palaa