Arvokilpailut

Tulosta

Suomen mitalitili ei saanut jatkoa enää viimeisenä kisapäivänä

Pari henkilökohtaista mitalia oli Jessellä todella lähellä. Loistavat kisat kaiken kaikkiaan nuorelta mieheltä!

03.08.2018

Samanlaista reaktiota ei enää löytynyt Jesselle perjantaina kuin mitä torstaina nähtiin. Ikävästi jäi peliin myös reikiä ja tärkeisiin kohtiin ei saatu puristettua kaatoja.

Viimeisenä soturina suomalaisista radoilla taisteli lahtelainen Jesse Ahokas. Perjantaiaamuna häntä vastaan ensimmäiseen otteluun tuli korealainen Jaehyeson Han.

Ensimmäisessä sarjassa korealaisen reaktio näytti todella hyvältä. Heti alkuun tripla ja loppuun neljän jono. Jesselle puolestaan reikä ja missi, numerot olivat selkeät 194-236.
Toisessa sarjassa korealainen teki ehjää alkua, mutta sitten jäi seiskaruutuun reikä. Jessellä puolestaan sarja meni tehdessä joko kaatoa tai reikää, onneksi kaatoja tuli enemmän ja sarjasta voitto numeroin 218-183.

Kolmas sarja alkoi mukavasti, kun Jesse teki tuplan, mitä kaverille ei tullut. Jesselle kuudenteen ruutuun reikä ja ero oli kutkuttavat viisi pistettä Jessen hyväksi. Hyvää loppua odotettiin, mutta kaverille tupla, Jesselle ehjää. Viimeiseen Jesselle jäi sitten 4-6 reikä ja paikkoa siitä yritettiin, mutta ei niin ei. Takkiin tuli 177-194. Jesse oli todella pettynyt kilpailun jälkeen ja se on täysin ymmärrettää. Todella lähellä olisi ollut tuoda pari mitalia vielä lisääkin Ameriikan retkeltä.

- Ekassa sarjassa ei ollut oikein mitään saumaa, kun kaverilla oli niin hyvä reaktio. Tokassa sarjassa heitin ihan hyvin ja kaverilla meni vähän huonommin. Kolmannessa meni sitten vähän kentät alta. Reikä tuli vähän huonoon kohtaan, kun pallo otti niin kovasti kiinni. En vaan saanut enää lopussa palloa läpi ja tarpeeksi hyviä heittoja. Hyvät kisat oli, mutta nyt harmittaa kovasti. Ehkä jossain vaiheessa helpottaa.

Kolmessa ottelusta neljästä oli mukana skandinaavinen keilaaja. Valitettavasti jatkosta tippuivat Jessen lisäksi myös norjalainen Georg Skryten ja ruotsalainen Robert Lindberg, joten neljän parhaan joukossa ei ollut yhtään eurooppalaista.
Naistenkaan puolella ei eurooppalaisia top 4 ollut. Lopulta naisten finaalissa kohtaavat kaksi korealaiskeilaajatarta, Jungmin Lee sekä Hyeonji Son. Miesten finaalissa keilaavat Nikon jatkosta tiputtanut malesialainen Shahrukh Zulkifli sekä isäntämaan Cortez Schenck.

 

Miesten tulokset

 

Hannele Impola 


« Palaa