Arvokilpailut

Tulosta

Detroitissa pakataan laukkuja

Koko team Suomi

04.08.2018

Suomen joukkue kävi perjantaina viettämässä MM-kilpailuiden loppujuhlaa vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevassa Henry Fordin museossa.

Nuorten MM-kilpailut on saatu kunnialla pakettiin. Valmentaja Sami Konsteri antoi joukkueelle kiitettävän arvosanan kisoista. MM-kilpailuista mitalin kanssa kotiintulo on aina loistava suoritus! Nyt kotiin tuotavia on kaksi, joukkuehopea ja Niko Oksasen All Eventsin pronssi. Kaksi viikkoa joukkueella pysyi todellinen tekemisen meininki, eikä missään vaiheessa heitetty hanskoja tiskiin. Joukkueessa säilyi koko kisojen ajan hyvä henki, eikä valmentajalla tai joukkueenjohtajalla ollut huolta kisojen aikana juurikaan mistään. Tai no mitä nyt Jessen paikkopallo tilanne sai sekä valmentajalle, että joukkueenjohtajalle töppöstä toisen eteen. Siitäkin selvittiin kunnialla, kuten muistankin tilanteista.

Totta kai aina harmittaa, kun lähellä päästään että enemmänkin kotiintuomisia olisi voinut olla. Toivottavasti osataaan nostaa niitä mukaviakin asioita ja oppeja pian mieleen. Toivottavasti myös näistä kisoista keilaajille, sekä kenties katsojillekin, tuli paljon uutta ja ajatusta siitä mitä kenties kotona tulisi tehdä, tai mitä maailmalla oikeasti keilailun saralla tapahtuu.


Isot kiitokset lähtevät pelaajille, joiden tekeminen näytti siltä, että urheilijat olivat lähteneet reissuun. Kiitos Samille, teit jälleen miehen työn ja pari jalkahierontaa ennen omien keilatreenien aloittamista voi olla hyvästä näiden kisojen jälkeen. Totta kai kiitokset myös kannustusjoukoille; Katja, Jari ja Teemu.

Suomen joukkue lähtee matkaamaan kohti kotia ja Helsinki-Vantaalla ollaan noin klo 11 aikaan sunnuntaiaamuna. Detroit vaikeaa!

 

Hannele Impola

 

 


« Palaa