Muut uutiset

Tulosta

World Cup -karsinta pelataan ensimmäistä kertaa – kovia nimiä mukana

Karsinnasta lähetetään paras mies ja nainen Las Vegasiin World Cupiin.

13.08.2018

Helsingissä järjestetään Fun Bowlingin keilahallissa lauantaina 25. elokuuta World Cup -karsinta, jossa suomalaiset kärkitason keilaajat kisaavat kisamatkasta Las Vegasiin.

Las Vegasiin World Cup -turnaukseen lähetetään karsinnan paras mies ja nainen. Keilaajat on valittu miesten, naisten ja nuorten maajoukkueryhmistä, minkä lisäksi osa paikoista on täytetty päävalmentaja Jarmo Ahokkaan harkinnalla.

Karsinnan 39 jalkaisen olosuhteen on suunnitellut ja päättänyt kisajärjestäjiin kuuluva huippukeilaaja Pasi Uotila, jolla on pitkä kokemus työskentelystä Fun Bowlingissa.

- Keli on vaikea, mutta niin sen minun mielestäni kuuluu ollakin. Kun on näin hyviä keilaajia pelaamassa, niin halusimme tehdä myös sen mukaisen vaativan kelin. Haastavaa tulee olemaan ja hyvin pitää pelata, Uotila linjaa.

Katso kilpailun olosuhde tästä linkistä! Uotila itse odottaa karsintaa innolla. 

- Kiva fiilis järjestää tällaista kisaa, mihin ei paljon parempia keilaajia olisi voinut saada. Keilaajatkin varmasti ovat innoissaan, koska paikka Las Vegasin turnauksessa on haluttu, Uotila sanoo.

Osallistujien joukossa on myös paljon nuoria keilaajia, mikä tuo oman lisämausteensa kilpailuun.

- Heidän osallistumisensa on tietysti hyvä asia. Keli tulee olemaan heille erityisen haasteellinen, mutta hienoa, että heidätkin nähdään kisaamassa.

World Cup -karsinta lähetetään myös live-lähetyksenä Veikkaus TV:ssä, minkä lisäksi kilpailu on Veikkauksen pelikohteena. Keilailuliitto jakaa lisätietoja karsinnan lähestyessä.

Mukana olevat keilaajat:

NAISET:

Hiltunen Eliisa
Juntunen Ani
Eriksson-Sola Petra
Salo Vilma
Pasanen Sanna
Lundén Reija
Nurmilo Mari
Mäkelä Teea
Konsteri Peppi 
Tamminen Tuula

MIEHET:

Rikkola Juuso
Boström Linus
Jähi Joonas
Lehtonen Kimmo
Konsteri Sami
Oksanen Niko
Ollonqvist Juha
Palermaa Osku
Käyhkö Tomas
Ahokas Jesse
Putkisto Teemu
Puharinen Pyry
Ranta Tony
Raatikainen Teemu
Helminen Jouni

Teksti: Henri Havusela


« Palaa