Arvokilpailut

Tulosta

Suomelle parimitali näkövammaisten EM-kisoista

Esa Martikainen ja Sari Isaksson ylsivät tavoitteeseen nappaamalla pronssimitalit kaulaan. Kuva: Jaana Puhakka

08.08.2018

Suomen pari Sari Isaksson ja Esa Martikainen keilasivat pronssia näkövammaisten avoimissa EM kisoissa Tšekin Pardubicessa.

Sari ja Esa sijoittuvat alkukilpailun jälkeen 4. ja saivat vastaansa 1. sijoitetun parin Puolan Kontrymowicz Mieczyslawin ja Stopierzynski Stanislawin. Puolan pari pelasi edelleen vahvasti ja voitti semifinaalin selvin pistein 393-349.
Finaalissa Puolan pari kohtasi Hong Kongin parin Chan Tat Chungin ja Law Chun Keungin.
Finaalin voitti Hong Kongin pari tiukan taistelun päätteeksi pistein 360-355.

Esan mukaan parannettavaa jäi.

- Kaksi ensimmäistä sarjaa pelasin huonosti, sitten alkoi peli vähän kulkea. Hiukan kaksijakoinen peli, enkä oikein ollut tulokseen tyytyväinen. Onneksi pääsimme kuitenkin mitalipeleihin, koska mitali oli koko ajan tavoitteena. Semifinaalissa pelasin ihan hyvin, mutta se ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa meidän voittoon.

Myös Sari oli tyytyväinen mitaliin.

- Tänään oli parempi fiilis pelata ja lähdin heti taistelemaan mitalipeleihin pääsystä Esan kanssa. Yhtään ei tänään edes jännittänyt, naurahtaa Sari.

- Olin kyllä tyytyväinen peliini. Tällä kertaa vain vastustajat olivat parempia.

All Eventsissä Mari Koskinen on 2. sijalla 23 pistettä perässä Yuen Wing Shania. B2 mix sarjassa Sarin sijoitus on 9. ja Esan 11. Mitaliin Sarilla on 109 pistettä, Esalla 121 pistettä.

Keskiviikkona alkavat joukkuepelit, joissa Suomella ei ole joukkuetta. Näin ollen pelaajat keilaavat jokainen oman 4 sarjan pelinsä. 16 sarjan jälkeen jaetaan kolme parhaan All Events mitalit. Erillistä Masters finaalia ei pelata. 

Teksti: Jaana Puhakka


« Palaa