European Bowling Tour

Tulosta

Euroopan kiertue jatkuu

Odensen öljyproliifin pituus on 38 jalkaa ja öljyn määrä 26,26 milliä

30.08.2018

Tänä viikonloppuna keilataan finaalipelit Tanskassa Odense International -turnauksessa. Ruotsin Malmössä Lucky Larsen Mastersissa on jo turnauksen toinen viikonloppu. Siellä finaalit pelataan vasta ensi viikolla.

Vuoden 2018 Euroopan kiertuetta on jäljellä vielä neljä osakilpailua. Niistä kaksi pelataan hieman päällekkäin tämän ja seuraavan viikon aikana. Tanskan Odensessa on pelattu nyt viisi kilpailuerää, sillä yksi erä jouduttiin perumaan. Vielä seitsemän erää on jäljellä, niistä kaksi pelataan tänään illalla. Kilpailua johtaa Tanskan Mai Ginge Jensen tuloksella 1304 ja toisena on Thomas Larsen tuloksella 1299. Finaali pelataan sunnuntaina. Suomalaisia ei ole mukana tässä kilpailussa. Turnauksen olosuhde näyttää olevan haastava ja tulostaso lienee viime vuoden tapaan sellainen, kuin Euroopaan kiertueella toivottaisiin olevan.

Odense International on EBT:n luokituksessa alhaisimman tason Satellite-kilpailu ja se näkyy selvästi osanottajamäärästä. Kun vielä samaan aikaan Ruotsissa pelataan uutta (toista kertaa järjestettävää) Platinum-turnausta Lucky Larsen Mastersia, niin se ei varmasti Odensen tilannetta paranna. Lucky Larsen Mastersia johtaa tällä hetkellä Tanskan Jimmy Dan Mortensen tuloksella 1451. Ensi viikolla Ruotsiin matkustaa mukava joukko suomalaisia, muun muassa MM-kilpailuihin valmistautuva miesten maajoukkue.

Odense Internationalin tuloksiin tästä
Lucky Larsen Mastersin tuloksiin tästä

Eliisa Hiltunen


« Palaa