Ranking

Tulosta

Kauden ensimmäinen Ranking-kisa viikonloppuna - muista live-lähetys

19.09.2018

Helsingissä Talissa keilataan kauden ensimmäinen Ranking tulevana viikonloppuna.

Suomen huippukeilaajat kokoontuvat tulevana lauantaina (22.9.) Taliin ottamaan mittaa toisistaan kauden ensimmäisen Ranking-kilpailun merkeissä.

Erillistä Rankingin finaalia ei tällä kaudella ole, vaan Suomen Ranking on osa Finnish Masters -turnauskiertuetta, jossa pelaajat tavoittelevat paikkaa lopputurnauksessa syksyllä 2019. 

Tällä kaudella Rankingit pelataan kokonaisuudessaan lauantain aikana. Tulevana lauantaina kisa starttaa klo 10:00 ja on ohi samana iltana noin klo 21:00.  

Mukana on 90 pelaajaa, jotka keilaavat ensin kahdeksan sarjaa, minkä jälkeen 18 parasta jatkavat kuusi sarjaa. 

14 sarjan jälkeen kahdeksan parasta keilaavat round robinin ja ilta päättyy kolmen parhaan keilaajan pudotuspeleihin. 

Rataolosuhteen on suunnittelut Rankingin turnausorganisaatio. Olosuhde on 40 jalkaa pitkä ja on kohtalaisen haastava.

- Odotamme tulostason olevan tästä johtuen kohtalaisen maltillinen. Olosuhde on sen tyyppinen, että millä tyylillä tahansa pystyy menestymään kilpailussa, kunhan koko päivän suorittaa hyvin, turnausorganisaatio linjaa. 

Kilpailun voittjasuosikkeihin kuuluvat muun muassa vahvasti kesällä keilanneet Teemu Putkisto, Jesse Ahokas, Niko Oksanen ja Kimmo Lehtonen. Ei voi myöskään unohtaa viime kaudella Rankingissa hyvin pärjännyttä Sanna Pasasta sekä maajoukkuekeilaajia Jari Ratiaa, Joonas Jähiä sekä Sami Konsteria.

Kilpailu lähetetään myös paikanpäältä suorana live-lähetyksenä, jota pääset seuraamaan SKL:n YouTube-kanavalta kilpailun alkaessa. 

Rankingin tuloksia ja muita tärkeitä tietoja pääset seuraamaan tämän linkin kautta. 

 

Teksti: Henri Havusela


« Palaa