World Bowling Tour

Tulosta

World Bowling Touria keilataan Thaimaassa

25.09.2018

Suomesta ovat mukana huipputähdet Osku Palermaa ja Mika Koivuniemi.

Thaimaan Bangkokissa pelataan vuoden yhdeksättä World Bowling Tourin osakilpailua WBT Thailandia. Kilpailu on alkanut lauantaina 22.9. ja se huipentuu tämän viikon perjantaina 28.9. pelattaviin loppupeleihin. Suomalaisia kilpailussa on mukana kaksi kappaletta, aktiiviurallaan edelleen keilaava Osku Palermaa sekä aktiiviuransa jo lopettanut ja pääosin valmennustehtäviin siirtynyt legenda Mika Koivuniemi.

Kilpailun karsintaa eli ensimmäistä kierrosta pelataan keskiviikkoon asti. Karsinnassa keilataan kolmen sarjan pelejä ja niitä täytyy keilata vähintään kolme, jotta voi päästä jatkoon. Yhdeksän sarjan yhteistuloksella jatkoon pääsee 39 keilaajaa ja heidän lisäkseen kolme desperadosta. Tässäkin kilpailussa, kuten useassa Euroopan kiertueen kilpailussa, karsinnassa korkealle sijoittuminen antaa etua ja oikeuttaa suoraan yhden tai kahden finaalivaiheen ohi.

Osku Palermaa on tällä hetkellä karsinnan sijalla 4. Hän on keilannut neljä lappua, joista kolmen parhaan yhteistulos on 2162 (ka. 240). Tällä hetkellä hänen sijoituksensa riittäisi suoraan kilpailun neljännelle kierrokselle eli kahden vaiheen yli. Monelta pelaajalta puuttuu kuitenkin vielä tuloksia, joten jännitettävää kahdelle viimeiselle karsintapäivälle jää. Mika Koivuniemi on sijalla 36, joka vielä toistaiseksi riittäisi jatkoon, mutta luultavasti Koivuniemen täytyy vielä parantaa tulostaan, jos jatkoon mielii. Karsinnan kärjessä on tällä hetkellä Lucky Larsen Mastersin voittanut showmies Kyle Troup tuloksella 2205 (ka. 245).

Torstaina 27. päivä pelataan kilpailun toinen ja kolmas kierros ja perjantaina 28. päivä neljäs kierros ja televisioitavat finaalipelit. Toisella ja kolmannella ja neljännellä kierroksella pelataan kaikissa kuusi sarjaan, jonka mukaan aina tietty määrä pelaajia etenee seuraavalle kierrokselle. Viimeiseen vaiheeseen pääsevät neljännen kierroksen kahdeksan parasta ja he pelaavat pudotuspelit.

Tuloksiin

Eliisa Hiltunen


« Palaa